Overwatch 2 sunucu sorunları oyuncuları bezdirdi

Taylan Bal 29.08.2023 - 12:55
Overwatch 2'nin Sezon 6: İstila etkinliği tam hızıyla devam ediyor olsa da güncellemenin getirdiği sorunlar yüzünden oyuncular sıkıntılı anlar yaşıyor.

Bir Overwatch 2 oyuncusu, son zamanlarda yaşanan bir sunucu sorunu nedeniyle başkaları olmadan çevrimiçi bir oyun oynadı. Bu garip Overwatch 2 maçı, en iyi Oyunun Anı vurgularından birini içeren tuhaf oyun görüntülerine bile yol açtı.

Yeni Overwatch 2 güncellemesi yüzünden beklenmedik hatalar yaşanıyor

Overwatch 2, 24 Ağustos'ta yeni destek kahramanı Illari için bir dengeleme ve birçok hata düzeltmesini içeren önemli bir güncelleme yayınladı. Ancak, güncelleme yayınlandıktan sonra bazı oyuncular sunucu gecikmesi, bağlantı kopmaları ve diğer tuhaf olaylar yaşadılar.

Reddit kullanıcısı ve Overwatch 2 oyuncusu Goku-sann, kendi sunucu sorunlarıyla olan mücadelelerini paylaştı. Güncelleme yayınlandıktan kısa bir süre sonra, Goku-sann ikonik Overwatch 2 haritası Watchpoint: Gibraltar maçına girdi. Ancak, bir nedenle, Goku-sann'ın maçına hiçbir diğer oyuncu yüklenmedi. Düşman olmadan savaşacak kimse olmadığı için, Goku-sann, sessizce Lucio olarak haritayı ayaklarının altında kaydırarak taşıyıcıyı hedefine götürdü.

Bu garip olayın kesin olarak neyin neden olduğunu söylemek zor. Overwatch 2'nin kötü Steam incelemelerine rağmen, hala birçok kişi oyunu oynuyor. Bu nedenle oyuncu eksikliğinden kaynaklanmadığı kesin. Diğer hayranların benzer bağlantı kopmaları ve sorunlar yaşadığı göz önüne alındığında, muhtemel açıklama, yamanın ve Illari'nin rekabetçi maçlarda yer almasının ardından eşleştirme sunucularında bir hata olduğu.

Goku-sann'ın ve diğer Overwatch 2 oyuncularının videodan büyük bir keyif aldığı açık. Birçok kişi, Lucio'nun Ay Yürüyüşü emotesini kullanarak gördükleri en iyi Overwatch 2 Oyunun Anı vurgularından birini paylaştığı için onu tebrik etti. Diğerleri kendi sunucu sorunları hikayelerini de paylaştı.

Güncelleme, son zamanlarda yapılan en büyük değişiklik oldu

Overwatch 2'nin Sezon 6: İstila etkinliği tam hızıyla devam ediyor ve oyunun son zamanlarda gördüğü en büyük değişiklikleri getiriyor. Oyuncular Illari'yi oynama, devasa yeni Flashpoint haritalarında savaşma ve Overwatch 2 Hikaye Görevleri ile yeni Yeraltı PvE modunu deneyimleme fırsatını yakaladılar. 

Overwatch 2'ye karşı hala birçok haklı şikayet olduğu açık olsa da, oyunun erken erişim kısmına girdiği zamandan bu yana iyi durumunda olduğunu söylemek doğru olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2023 14:12
Ben 2016 yılından beri oynuyordum mavi ekran vermeye başladı ekran kartı hatası (Black Ops Cold war’da ya da başka bir oyunda vermiyor ekran kartım gtx 1070)bende sildim ve uzun süreli ilişkimizi sonlandırdım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 sunucu sorunları oyuncuları bezdirdi
İlginizi Çekebilir