Overwatch'ın bilinen taktikleri yakında farklı olanlara devredilecek

Mehmet Atilla Turan 3.01.2018 - 20:55
Jeff Kaplan için yılbaşı eğlencesi henüz bitmedi.
Yılbaşına "eğlenceli" bir canlı yayınla giren Jeff Kaplan ve Overwatch ailesi, Overwatch için yeni bir karakterin yakında biteceğini belirtti. Jeff Kaplan'ın belirttiğine göre "Overwatch'ın beklediği" karakter, şu an ofiste deneme aşamasında bulunuyor ve her gün özellikle bir parçası değiştiriliyor.

Karakter bir yana, yeni etkinlikler de yapım aşamasında

Geçen sene "Year of the Rooster" etkinliğine sahip olan Overwatch, bu sene "Year of the Dog" adlı etkinlik ile oyuncuları kendinde tutacak. Her ne kadar yeni karakter, yeni haritalar ve büyük bir etkinlik kulağa hoş gelse de, Jeff Kaplan, kimseyi heyecanlandırmamak için yakında gelecek olan güncellemeler ve etkinlikler adına bir şey söylemedi. Yani karakter dizaynı ve nasıl işleyeceği ile birlikte, etkinliklerde neler olacağı hakkında da bir bilgi açıklanmadı.

Görünüş ve kozmetik açısından bolca yeni eşyalar ekleneceği ortada, fakat Jeff Kaplan, yoğunluğunu gelecek karaktere ve rekabetçi modunda yapılacak değişikliklere vermiş durumda. Blizzard ekibinin Overwatch'ı nasıl değiştireceğini ve desteklemeye devam edeceğini bu sene boyunca eklenen güncellemeler ile göreceğiz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın yeni kahramanı yapım aşamasında
İlginizi Çekebilir