Oxenfree II: Lost Signals PS4 ve PS5 için geliyor

Aleyna Yıldırım 6.08.2021 - 15:23
Nintendo Switch ve PC için duyurulan Oxenfree II: Lost Signals, şimdi de PlayStation konsollarına geliyor.

Bildiğiniz gibi Oxenfree II: Lost Signals'ın bu yıl Nintendo Switch ve PC'de yayınlanması planlanıyordu. Night School Studio, bugün PlayStation Blog'da oyunun 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacağını doğruladı.

2016'nın sürpriz bağımsız oyunu Oxenfree'nin devam oyunu Playstation platformuna da geliyor

Oxenfree II'de oyuncular bir kez daha Riley Poverly rolünü üstlenecek. Hikaye olarak tamamen Riley Poverly'e odaklanacak. Camena'da kıdemli bir baba ve yanında olmayan bir annenin çocuğu olarak doğup büyüyen Riley, ilk fırsatta şehirler ve işler arasında gidip gelerek hayatında bir yön bulma girişiminde bulunuyor. Son zamanlarda yaşadığı  bir değişiklik onu eski memleketine dönmeye, çevre araştırmacısı olarak giriş seviyesi bir işe girmeye zorluyor.

Oxenfree II: Lost Signals PS4 ve PS5 için geliyor

İlk Oxenfree oyununda kullanılan araçların çoğu, Oxenfree II: Lost Signals'da da kullanılacak. Oyun, bir konuşma sistemi ve doğaüstü sinyallere ayarlanabilen bir radyo etrafında dönecek. Oyuncular eski maden kasabası Garland'a giderse ne olacağı hakkında yakında daha fazla bilgi ortaya çıkacak gibi görünüyor. 

Night School Studio'nun kurucu ortağı ve Studio Direktörü Sean Krankel, Gematsu tarafından sağlanan bir basın açıklamasında Oxenfree II ile ilgili konuştu. ''Oxenfree'de karakterlerimiz liseyi yeni bitiriyordu ve hayatlarında gerçekte kim olmak istediklerine karar verdikleri o döneme giriyorlardı. Riley o anı uzun zaman önce yaşadı ve şimdi ergenlik sonrasının yansımalarıyla boğuşuyor. Yaptığı seçimler onun için doğru muydu? Gerçekten olmak istediği kişi mi?” diyen Krankel, Oxenfree II'yle ilgili ipuçları vermeyi eksik etmedi. Geliştirici ekibinden Adam Hines ise  bir PlayStation Blog'unda "Sonunda Oxenfree II: Lost Signals'ın yoğun talep üzerine PlayStation 4 ve PlayStation 5'e geldiğini duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım" dedi.

Hines'e göre, Oxenfree II, orijinal oyunla aynı sistemlerin çoğunu kullanacak, sağlam bir konuşma sistemine odaklanacak ve doğaüstü sinyallere uyum sağlayan radyonuzla etkileşime girecek. Ancak ana karakterimiz Riley, Oxenfree dünyasına yeni bir bakış açısı ekleyecek. 

Çıkış tarihi henüz teyit edilmemiş olsa da, Oxenfree II: Lost Signals'ın bu yılın sonbaharında çıkması bekleniyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça oyunun hikayesi ve karakterleri hakkında daha fazla ayrıntı almaya devam edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oxenfree II: Lost Signals PS4 ve PS5 için geliyor
İlginizi Çekebilir