Oynaması ücretsiz Space Jam: A New Legacy The Game duyuruldu

Ersin Kılıç 24.06.2021 - 00:16
Oynaması tamamen ücretsiz olacağı açıklanan Space Jam: A New Legacy The Game PC ve Xbox platformlarına özel olarak geliyor.

Space Jam: A New Legacy The Game geçtiğimiz saatlerde PC ve Xbox konsolları için özel olarak duyuruldu. İsminden de anlaşılabileceği gibi 16 Temmuz 2021'de gösterime girecek olan Space Jam: A New Legacy filmini konu edinecek olan oyun oynaması tamamen ücretsiz olacak. Hem oynanışı hem de grafik tarzı ile Arcade salonlarının havasına sahip olan oyunun türü ise beat 'em up olarak karşımıza çıkacak.

Space Jam: A New Legacy The Game duyuruldu

Warner Bros tarafından geliştirilen oyun Microsoft işbirliği ile hayata geçirilmiş. Filmin konusu her ne kadar basketbol odaklı olsa da Space Jam: A New Legacy The Game bu spora odaklanan bir oyun olmayacak. Oyunun temasında tabi ki basketbol var ama tıpkı diğer beat 'em up oyunlarında olduğu gibi rakiplerimizi pataklamaya dayalı bir oyun olacağını söyleyebiliriz.

Oyunda Bugs Bunny ve Lola Bunny'nin yanı sıra Tune Squad'ın en yeni üyesi olan LeBron James'i kontrol edebileceksiniz. Tabi ki filmde olduğu gibi Goon Squad ekibi ile karşı karşıya geleceğiz. 1 Temmuz itibari ile Xbox Game Pass Ultimate Perks programı sayesinde Xbox platformunda yayınlanacak olan oyun 15 Temmuz'da ise Microsoft Store'da çıkacak ve başta da belirttiğimiz gibi tamamen ücretsiz oynanabilecek.

Oynaması ücretsiz Space Jam: A New Legacy The Game duyuruldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oynaması ücretsiz Space Jam: A New Legacy The Game duyuruldu
İlginizi Çekebilir