Oyun Hileleri: En Eğlenceli 5 Oyun Hilesi

Murat Oktay 6.04.2021 - 10:05
Aklımıza gelen en eğlenceli oyun hileleri bizleri hep çok güldürmüştür. Oyun hilesi denince ilk düşündüğümüz ölümsüzlük olur. Ama ya diğerleri ne yapar?

Oyun hilesi denince, aklımıza çoğunlukla God Mode gibi hileler gelse de, kimi zaman firmalar o kadar eğlenceli oyun hileleri ekliyorlar ki, yıllarca unutmuyoruz. Oyunun sonraki versiyonunda mutlaka önce onu deniyoruz. Bu yazımızda En Eğlenceli 15 Oyun Hilesi bir araya getirildi.

Video oyunlarında kazanmanıza yardımcı olan hileler, kaybetmeyi imkansız kılan hileler ya da karakterleri, silahları, zorlukları, haritaları ve görünümleri çaba harcamadan açmak için hileler vardır.

Ancak ister korsanlar isterse geliştirici tarafından üretilmiş oyun hileleri olsun, şüphesiz en iyi oyun hilesi, sizi güldüren türdür.

Oyun Hileleri: En Eğlenceli 5 Oyun Hilesi

1. Big Daddy - Age of Empires

Kod: Oyun sırasında BIGDADDY kodunu yazın

Taş Devri'nden evrimleşmeyi beklemek yerine, neden roketatarla tüm düşmanlarınızı yok edebilmek için 1995 Chevrolet Camaro Z28 üretmiyorsunuz?

2. Uçan Arabalar - GTA: San Andreas

Kod: Hileyi oyun sırasında RIPAZHA yazarak etkinleştirebilirsiniz.

Grand Theft Auto serisinin yıllar boyunca bize verdiği tüm çılgın oyun hileleri arasından en iyisini nasıl seçebiliriz?

NPC'leri beyzbol topu gibi haritada fırlatan süper komik yumruğu ya da ya da Liberty City'nin ortasında bir askeri tank çıkartmanızı sağlayan oyun hilesi seçilebilirdi. Ama sanırım en iyisi havada araba uçurmak olacak.

3. Büyük Kafa Modu - NBA Jam

Kod: Hava atışından önce Hold Up, Turbo ve Steal düğmesine basın ve topu kapın

Larry Bird ve Michael Jordan'ın topu çembere atmadan önce havada zıplamasını ve ağları ateşe vermesini, özellikle de devasa büyüklükte kafaları olduğunda, izlemenin özel bir yanı var. Tabii kafa bu kadar büyük olunca da zıplamaları pek kolay olmayacaktır.

4. Patlayan Lara Croft - Tomb Raider

Kod: Yanlış bir kod girin

Bu listedeki diğer kodların aksine, bu, yalnızca bir kodu yanlış yazarsanız çalışır. Ödülünüz, paramparça olan ünlü maceraperest Lara Croft. Bu oyun hilesi, Lara Croft'u çıplak hale getireceği vaadiyle ortaya çıkmıştı. Ancak sonuçta sadece onu küçük parçalara ayırdığını gördük.

5. Evil Cars - Saints Row Serisi

Saints Row, GTA oyunlarından yaptığı her şeyi çalarken, aynı zamanda serinin uzun süredir devam eden komik ve saçma hile kodlarını dahil etme geleneğini de araya sıkıştırdı.

"Evil Cars" modu oldukça eğlenceli. Yoldaki her sürücünün bir numaralı önceliğini sizi tekerlekleri altında ezmek. Bu oyun hilesi etkinleştirildiği andan itibaren Destruction Derby tarzı katliam yaratyor.

Elbette bu örnekleri artırabiliriz. Ancak oyun hileleri için sözü biraz da sizlere bırakalım istedik. Sizlerin en keyif aldığı oyun hilesi hangisi idi? Aklınıza gelmedi mi? O halde Oyun Hileleri sayfamız, size hatırlamanızda yardımcı olacaktır.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 09:59
En güzeli GTA 3 te halka silah verme hilesi ile bütün insanların birbiri ile çatışma hilesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 10:36
4. Patlayan Lara Croft - Tomb Raider

bir bölümü geçemeyip delirmiştim aynı olayı yaptım :D bir patladı bende baka kalmıştım.. şaşkın şaşkın tüplü televizyona bakmıştım yalnız o zamanlarda oyun keyfi bir başkaydı.. Ben şuan ps5 de o kadar eğlenmiyorum ps1 efsaneydi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 04:58
mgs 5 sadece susturucu hilesi üstüne tanımam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 14:33
yıl 97-98 tomb raider 2 yeni çıkmış ilk oyunun bölüm hilesini biliyorum.. ikinci oyunda da aynıdır diye denemiştim bunu karakter patlayınca monitörün karşısında öyle donakalmıştım o zamanlar için gerçekten son derece farklı bir deneyim olmuştu :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun Hileleri: En Eğlenceli 5 Oyun Hilesi
İlginizi Çekebilir