Oyun oynarken rahatsızlık veren çocuğunu öldürdü!

Emre Günen 2.04.2011 - 11:02
Japonya'da akıl almaz bir dehşet yaşandı!

30 Mart akşamı, Osaka'da çok üzücü bir cinayet yaşandı. Kolları ve elleri bantla bağlı şekilde bir çöp poşetinin içinde, 3 yaşındaki Shizuku Tanaka'nın cansız bedenini bulan polis yetkilileri annesini sorguladı ve dehşet verici olay aydınlanmış oldu.

26 yaşındaki anne Yui Tanaka, oyun oynadığı sırada, kızı Shizuku'nun huysuzluk ve gürültü yaptığını söyledi. Oyun konsolunu ve önemli birçok eşyalarını sağa sola fırlatan çocuğunu uyardığını söyleyen acımasız anne, hala uslanmayan kızını, ceza olarak çöp poşetinin içine koyduğunu itiraf etti.


Sol tarafta, basın tarafından "Demon mother" ismi verilen zalim anne ve sağ tarafta da göz yaşlarına hakim olamayan erkek arkadaşı.

Üstelik anne bunu yaparken yalnız da değildi. 20 yaşındaki erkek arkadaşı ile birlikte olan Tanaka'nın, otopsi sonucu, kızının ellerini ve bacaklarını bant ile bağlayıp çöp poşetinin içine koyduğu ortaya çıktı.

Polis tarafından göz altına alınan Tanaka ve erkek arkadaşının, yakın zamanda bir çöpçatan sitesi sayesinde tanıştıkları ve birlikte olmaya başladıkları da belirtildi.
Yorumlar 108
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun oynarken rahatsızlık veren çocuğunu öldürdü!
İlginizi Çekebilir