Oyun sektöründe görülmemiş bir servis Türkiye'den DayZ'ye geliyor!

Murat Halilbeyoğlu 3.01.2014 - 09:24
Kısacası "Alo, gel beni al!" servisi diyebiliriz
DayZ fan sitesinden benzeri görülmemiş bir uygulama oyunun severleri ile buluşmak üzere. Dolayısı ile ona uygun bir giriş yapalım:

"DayZ dünyasında kayıp mı oldunuz!? Ne, nerede bilmiyor musunuz? Bu çalı ne işe yarar hiç bir fikriniz yok mu? "Survivor olayı bana göre değilmiş" mi diyorsunuz? Nasıl yemek yapacaksınız? Nerede uyuyacaksınız, ne içmelisiniz?

İşte bütün bu sorularınıza artık bir cevap geliyor! DayZ yardım hattı. Artık DayZ oynarken karşılaştığınız sorunların çözümü sizlere bir telefon kadar yakın. Umutsuzluğa düştüğünüzde açın telefonu DayZ yardım hattından yardım isteryin. Harita, yol, sağlık, takım arkadaşı ve daha binlerce konunun cevabı sizleri DayZ yardım hattının sesli mesaj kısmında bekliyor! Haydi Türkiye, 0850 302 88 12'yi ara sen de bu koca, kötü dünyada yanlız olmadığını anla!"

(Anlaşılamayacak kadar hızlı bir şekilde okunmalı) "DayZ yardım hattının dakikası 85 kr. olup en kısa yardım süresi 30 dk.'dır. Fiyatlarımıza KDV, ÖTV ve diğer ülkelerin gereksiz vergileri dahil değildir ancak yine de ödemek zorundasınız."


Oyun sektöründe görülmemiş bir servis Türkiye'den DayZ'ye geliyor!
Elbette son kısmı bizim espirimiz ancak haber gerçekten de doğru.

DayZfan.net sitesi oyundaki tüm oyunculara telefon aracılığı ile sesli yardım hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Sadece oyun veya o an ki durum hakkında bilgi değil aynı zamanda ekip kurmanız ve daha rahat oynamanız için de tüyolar alabileceğiniz bu serviste gerekirse koordinatlarınızı verip DayZ Fan ekibinin sizi kurtarmasını da bekleyebilirsiniz. Aldığımız bilgilere göre servis en geç önümüzdeki hafta başında aktif olacak.
Yorumlar 36
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 02:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun sektöründe görülmemiş bir servis Türkiye'den DayZ'ye geliyor!
İlginizi Çekebilir