Oyunların merakla beklediği Hitman 2'den yeni fragman geldi

Furkan Güler 25.09.2018 - 16:59
Agent 47 ormana daldı.

Eski Hitman oyunlarına göre artık yeni yapımlarda hikayeden daha çok oynanışa önem veren geliştiriciler, Hitman 2 için yeni bir fragman daha yayınladı. Senaryo çerçevesinde çeşitli bölgelerde geçecek olan Hitman 2'nin yeni fragmanında Kolombiya'nın egzotik ormanı olan Santa Fortuna'ya yakından bakıyoruz. Büyük villaları ve binaları bir kenara bakıp yeni oyunda ormana giriş yapan Agent 47, bu kez askeri birliklere karşı savaşacak.

Hitman 2 oyunundan Santa Fortuna fragmanı geldi

Agent 47'nin gençlik dönemini anlatan ilk yapımdan sonra ikinci oyun için kolları sıvayan IO Interactive, ilk oyunun satışlarından oldukça memnundu. Yeniden oynanabilirlik anlamında üst düzeyde olan yeni Hitman serisi, bu yönüyle diğer oyunlara ders verir nitelikte bir içerik barındırıyor.

Görevi yapış şekillerimizin bu kez daha fazla olacağını söyleyen geliştiriciler, Agent 47'nin tüm yeteneklerini bu oyunda kullanmamıza izin verecek. Bölüm tasarımları açısından da başarılı olan Hitman 2'de, ormanların ne şekilde gizlilik unsuru içerdiğini merak ediyoruz. Karmaşık binalara nazaran daha düz bir oynanış sunacağını tahmin ettiğimiz Santa Fortuna ormanı, oyunun en dikkat çekici bölümü olabilir.



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2018 08:35
Grafikler ps2deki blood money kadar anca gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncuların merak ettiği Hitman 2'den yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir