Oyundaki aktris Last of Us dizisinde de yer alacak

Ersin Kılıç 30.05.2021 - 13:51
İlk Last of Us oyununda Ateş Böcekleri grubunun lideri olan Marlene karakterine hayat veren Merle Dandridge dizi projesinde de yer alacak.

Last of Us dizisi için son derece ilginç bir haber geldi ve ilk yapımda çalışan bir oyuncunun Last of Us dizi projesinde olacağı açıklandı. Dizinin duyurusunun ardından ekip hızlı bir şekilde cast çalışmalarına başlamıştı. Joel ve Ellie karakterlerinden sonra hikayede önemli bir isim olan Marlene karakterine hayat verecek isim de belli oldu.

Oyundaki aktris Last of Us dizisinde de yer alacak

Oyunda Marlene karakterini canlandıran Merle Dandridge, aynı karakter ile bu sefer de Last of Us dizisinde boy gösterecek. İlk olarak Hollywood Reporter sitesinin haberinde ortaya çıkan bu oyuncu seçimi sonrasında Naughty Dog resmi Twitter adresi üzerinden de değerlendirildi ve bir nevi resmiyet kazanmış oldu.

Oyundaki aktris Last of Us dizisinde de yer alacak

Oyuncu seçimini gösteren haberi paylaşan sosyal medya hesabı üzerinden "Tanıdık bir yüz görmek güzel. Tekrar hoşgeldin Merle Dandridge. Marlene'i tekrardan canlandıracağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz" mesajına yer verildi

Aslında dizinin yapımcılarından birinin Neil Druckmann olduğunu göz önüne alırsak motion capture çalışmasını beğendiği ve akraktere de uyan bu ismin seçilmesini son derece normal görebiliriz. Marlene oyunda ateş böcekleri isimli grubun lideri olarak karşımıza çıkmıştı. Yani hikayedeki yerinin oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. HBO kanalında yayınlanacak olan The Last of Us dizisinde ünlü oyuncu Pedro Pascal'ı Joel rolüyle, Bella Ramsey'i ise Ellie rolü ile izleyeceğiz. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 11:57
Dizi için seçilmiş tek düzgün karakter belkide.. (Oyun-Uyum bakımından)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyundaki aktris Last of Us dizisinde de yer alacak
İlginizi Çekebilir