Air Jordan anısına bu sefer bir konsol ayakkabısı düzenlendi

Mehmet Atilla Turan 14.10.2018 - 00:42
Ne kadar güzel gözükse de ateş pahası...

Çoğu eski oyuncunun sürekli sevdiği ve aradığı bir his vardır: Nostalji. Peki, nostaljinin bir giyim markası ile birleşmesi sonucunda ne olur? Tabii, bir pazarlama hareketi olabilir, fakat ne yalan söyleyelim, çıkan giysiler ve aksesuarlar, her zaman kaliteli ve göz alıcı oluyor. Yakın zamanda Puma ile birleşen Sega, Sonic temalı bir ayakkabı serisini piyasaya sürdü. Şimdi sıra başka bir markada.

Eski görünümü verilmesi bile hoş olmuş.

Her ne kadar hayran yapımı olsa da, Nike AirJordan üzerine yapılan Game Boy tasarımı göz alıyor. Özel olarak yapılan bu AirJordan IV marka ayakkabıların çıkış tarihi 1989, yani Nintendo Game Boy ile aynı tarihte piyasaya sürülmüş. Anlaşılacağı üzere bu ayakkabıların çiftini sorunsuz bir şekilde bulmak bir hayli zor. Durum böyle olunca, ayakkabı yapımcısı sadece 10 çift üretebildi. Çiftin tanesine ise $1,350 gibi bir fiyat biçilmiş durumda.

Ayakkabı tasarımı, aslında Game Boy'un tarzı ile baya uyumlu. O zamandan beri bulunan ayakkabıların sararması gayet doğal olduğundan hem eski görüntüsü veriyor hem de Game Boy temasını eklemek için harika bir yer hazırlıyor. AirJordan'ların ayakkabi dilinin bir tanesine Super Mario World'un kartuş resmi varken, diğerinde ise oyunun ekran görüntüsü var. Ayakkabının arkasında ise ayakkabıya monte edilmiş dpad ve A-B tuşları bulunuyor.

Özel olarak yapılmış bu Air Jordan'da tanıdık bir yüz var

Özel olarak yapılmış bu Air Jordan'da tanıdık bir yüz var

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 23:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Özel olarak yapılmış bu Air Jordan'da tanıdık bir yüz var
İlginizi Çekebilir