Paladins'in erken erişim dönemi 8 Mayıs'ta sona eriyor

Ahmet Özçilingir 5.05.2018 - 13:18
8 Mayıs''ta Erken erişim dönemi bitiyor

Free to play, takım bazlı askiyon oyunu Paladins, sonunda erken erişimden çıkıyor. Paladins 8 Mayıs’ta Steam erken erişimden çıkarak, tam sürümü ile çıkış yapacak.

Paladins erken erişimden sonunda çıkıyor

Paladins'in 25 milyonun üzerinde bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Yapımcı firma Hi-Rez stüdyo, önümüzdeki dönemde Paladins’e desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Yapımcı firma, oyun erken erişimden çıkacak olsa da, oyunun kendileri için biteceğini düşünmüyor. Hala yapılacak işler var. Oyundaki hataları düzeltmeye, oyuna yeni “mükemmel” içerikler eklemeye ve oyunu güncellemeye devam edeceğiz diyerek, oyunu uzun yıllar daha destekleyeceklerini belirtti Yapımcı firma, daha önce, oyunun temel olarak bittiğini oyun dinamiklerinde herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini belirtmişti. Bu demek oluyor ki, oyuna gelecek yenilikler daha çok, kozmetik ürünler, ücretsiz kartlar ve yeni içerikler üzerine olacak. 

Geçtiğimiz ocak ayında yapımcı firma Hi-Rez, oyuna popüler oyun modu Battle Royal’in eklendiğini duyurmuştu. Bakalım Paladins tam çıkışını gerçekleştirdikten sonra, her geçen gün oyuncu sayısını arttıran Fortnie ve Pubg gibi oyunlara rakip olabilecek mi. Paladins’in erken erişimden çıkışı için hazırlanan videoya aşağıdan bakabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2018 11:53
Kara cuma indiriminde OW almıştım sırf vuruş hisleri sebebiyle oynayamadım tekrar paladinse döndüm. 192 lvl'im mutluyum.Oynayın oynattırın ^^
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paladins'in erken erişim dönemi 8 Mayıs'ta sona eriyor
İlginizi Çekebilir