Pawn of the Dead'in çıkış tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 15.02.2021 - 14:47
Erken erişim olarak çıkan Türk oyunu Pawn of the Dead'in tam sürüm çıkış tarihi belli oldu.

Türk oyunu Pawn of the Dead uzun bir süre önce erken erişim olarak Steam üzerinden satışa çıkmış ve Satranç teması ile türün seven oyuncuların ilgisini çekmişti. Uzun süren geliştirme aşamasından sonra Pawn of the Dead'in tam sürüm çıkış tarihi belli oldu.

Pawn of the Dead'in tam sürümü 19 Şubat'ta çıkıyor

Yapım ekibi Aslan Game Stüdyosu yaptığı açıklama ile oyunun tam sürüme 19 Şubat 2021 tarihi itibari ile geçeceğini duyurdu. Pawn of the Dead, 3D dinamiklere sahip olan satranç tabanlı bir oyun. Battle Chess tarzında olan oyunda farklı dinamiklere de yer verilmiş. örneğin eğer Siyah bir taş, Beyaz taşı yerse onu kendi tarafına dönüştürüyor. Oyun hakkındaki yapım ekibinin açıkladığı diğer bilgiler ise şu şekilde;

64 bölümden oluşan, sinematiklerle desteklenmiş bir hikaye modumuz var. Beyaz Kral Leonard olarak göreviniz Beyaz Krallık’ı yaşayan ölülerden oluşan ordunun saldırısından kurtarmak. Krallıktaki en iyi savaşçı olan eşiniz Elona (Beyaz Kraliçe/Vezir) sizin en değerli yardımcınız olacak. Göreviniz esnasında çok uzun bir süre önce unuttuğunuz sinsi bir yansımayla karşılaşacaksınız.

Oyunda rastgele bölüm yaratma algoritması da mevcut, size prosedürel meydan okuma sağlıyor. Yeterince zorlayıcı bölümler yaratabiliyor, ama bölümü kazanmanızın en az bir yolu olduğunu da garanti ediyor. Bu moddayken Siyah taraf olarak da oynayabilme imkânınız var. Oyunumuz Windows, macOS ve Linux için oynanabilir. Yakın bir zamanda iOS için de piyasaya çıkacak.

Pawn of the Dead'in çıkış tarihi belli oldu

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 22:42
Satranç severim deneyeceğim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pawn of the Dead'in çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir