PES 2011 Türkçe!

Özgür Yıldız 24.08.2010 - 12:34
Beklenen futbol oyunu Türkçe oluyor.

Büyük hayran kitlesine sahip ve her yıl çıkışı merakla beklenen PES’in ilk defa ‘TÜRKÇE’ olacağı Konami Digital Entertainment GmbH tarafından duyuruldu. PES 2011’de oyunun yeni nesil versiyonları olan PlayStation®3, Xbox 360, PC-DVD formatlarında oyun içi metinler ilk kez Türkçe olarak hazırlandı.

Serinin bu Türkçe versiyonu PlayStation®3, Xbox 360, PC-DVD formatlarında 7 Ekim’de hayranları ile buluşacak.

Wii, PlayStation 2 ve PSP™ (PlayStation®Portable) formatları için PES 2011 Ekim ayı içerisinde raflarda olması planlanıyor. Çıkış tarihi ve dil seçenekleri için yakında bir açıklama yapılması bekleniyor.

PES 2011 ise en gelişmiş oynanış yenilikleri, kontrol seçenekleri ve animasyonlarla gerçek hayat futbolundaki evrimi ekranlarınıza taşıyacak. PES 2011’in sınırsız özgürlük sloganının merkezinde, oyuncuların her bir pas ve şutun tam olarak gücünü ve yerini belirlemelerini sağlayacak olan güç çubuğu bulunuyor. Artık topu istediğiniz yere tam bir kesinlikle atabilecek, maçın temposunu ve kontrolünü belirlemek için boş alanlara uzun paslar yollayabilecek, ayağa kısa paslar verebilecek ve gerçekçi verkaçlara girebilecekler.

Konami Digital Entertainment GmbH Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy PES’in değişim zamanı geldiğini altını çizerek, “PES 2011 serinin tarihindeki en köklü tasarım değişikliğine sahne olacak. Gerçek futbolda olup da PES’te yansıtamadığımız şeyleri  tespit etmek için hayranlarımızla birlikte çalıştık. Önceliğimiz sınırsız özgürlük sağlamaktı
ve yeni animasyonlar da şarttı. PES 2011 bunların ikisini de gerçekleştiriyor – gerçekten de bu iki özellik de doğrudan birbirine bağlı; yeni oyunun bir PES olduğunu bilecek, ama çok ciddi değişiklikler geçirdiğini de göreceksiniz” diye konuştu.

Sonuç, bugüne kadar görmüş olduğunuz en eksiksiz ve en gerçekçi PES oyunu ile karşı karşıyayız…
PES 2011 özünde PES temellerini korurken, evrim geçirmiş bir deneyim sunacak. Oyunun birçok özelliği de tamamen yenilendi, örnek olarak:

• Sınırsız Kontrol
• Şut & Dayanıklılık Göstergesi
• Yeni Defans Yapay Zekası
• Animasyon ve Futbolcu Fizikileri
• Maç Hızı
• Estetik
• Taktik ve Strateji
• Çalım ayarları
• Master lig online

Oyun ayrıca günümüz futbolunun tartışmasız en büyük yıldızlarından Lionel Messi’yi kapağına konuk ederken, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi öğelerinin yanı sıra Güney Amerika’nın en önemli
turnuvalarından Copa Libertadores de oyunda bulunacak.

Bu yeniliklerin PES 2011 için yalnızca buz dağının görünen kısmı olduğunu belirten Murphy, “Oyun modları ve oynanış işlevleri hakkında da çok önemli açıklamalar yapacağız. Yeni oyundan ilk görüntüler, oyunun kalbini oluşturan yeni animasyonları ve özgürlük hissini gösterecek. PES 2011’in futbol hayranlarını hem şaşırtıp, hem de çok memnun edeceğine inanıyoruz. Oyunu nasıl oynayacaklarını yeniden öğrenmeleri gerekecek, çünkü bu çok farklı bir oyun; ama akıllarını başlarından alacağımıza da eminim” diye konuştu.

Yorumlar 82
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES 2011 Türkçe!
İlginizi Çekebilir