Peter Molyneux: Kinect'in ciddi problemleri var

Murat Sağlam 21.06.2011 - 15:52
Fakat iyi bir cihaz olduğu kesin
Öncelikle, Kinect'in yeni bir platform olduğunu ve yeni teknolojilerin her zaman teknik problemlere sahip olabilecekleri gerçeğini göz ardı etmememiz gerekiyor. Fakat tabii ki yeni bir teknoloji hakkında oyun dünyasının önemli isimleri konuşuyorlarsa, oyuncular da dikkatlice dinliyorlar. Hele ki bu isim Peter Molyneux olursa, gelin de kulak vermeyin söylediklerine kolaysa.

Peter Molyneux: Kinect'in ciddi problemleri var
Microsoft'un Kinect platformu ile ilgili olarak konuşan ve şu sıralar Fable: The Journey'i hazırlamakla meşgul olan Peter Molyneux, Kinect platformunun ciddi problemlere sahip olduğunu söyleyerek konuşmasına başladı. Bu problemlerin başlıcasının Kinect'in herhangi bir yön kumandasına sahip olmaması ve bu yüzden oyuncuların Kinect ile oyun oynarken yürümelerinin veya etraflarına bakabilmelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Ayrıca herhangi bir tuşunun bulunmamasının da çok önemli bir problem olduğunu çünkü oyunculara herhangi birşey yapmalarını söyleyemeyeceklerini, söylerlerse basacak bir tuş bulamayacaklarından dolayı oyuncuların çok zorlanacağını da ekledi.

Fakat son olarak Kinect'in, oyunculara daha önce hiç yaşamadıkları kadar oyuna dahil olma şansı tanıdığı, oyunlarla oyuncular arasında duygusal bir bağ kurulmasına sebep verdiğini ve Fable: The Journey'i hazırlarlarken bunu hedeflediklerini söyleyerek konuşmasını noktaladı.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peter Molyneux: Kinect'in ciddi problemleri var
İlginizi Çekebilir