Pikachu, 10 yaşında!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Pikachu, 10 yaşında!
Pokémon Efsanesi 10. yılını kutluyor

Bundan tam 10 yıl önce Japonya'da Nintendo Game Boy için bir video oyunu olarak yaratılan Pokémon, dünyanın dört bir yanına dalga dalga yayılarak, büyük küçük herkesin eğlencesi olmayı başardı.

Pokémon; video oyunları, çizgi filmleri, Pikachu başta olmak üzere yarattığı unutulmaz karakter ve maskotları, kart oyunları ile büyük bir efsane yarattı. O efsane, şimdi 10 yaşında!

Bugün 20'li ve üzeri yaşlarda olan oyun ve çizgi film meraklılarının hayatında çok özel bir yere sahiptir Pokémon… Pokémon, ilk kez bundan 10 yıl önce Japonya'da Nintendo Game Boy için bir video oyunu olarak yaratıldı. Çocuklara strateji öğretmek, sportmenlik ve takım ruhu aşılamak amacıyla şiddet içermeyen sevimli, eğlenceli bir oyun olarak tasarlandı. Hem çocukların hem de yetişkinlerin, hayal gücünü geliştirmeye yardımcı olan Pokémon, 10 yıldır video oyunları, kart oyunları, TV çizgi film serileri, filmleri ve çok çeşitli ürünleri ile pazarda güçlü konumunu ve liderliğini korumaya devam ediyor.

10.uncu yılında 12 eşsiz oyun! Yeni sürümleri ile birlikte
Pokémon Efsanesi'nin 10. yaşında tüm Pokémon oyunlarını toplayıp, biriktirip, koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Bu oyunlardan bazıları; Pokémon XD Gale Of Darkness, Pokémon Leaf Green, Pokémon Fire Red, Pokémon Pinball, Pokémon Link!, Pokémon Dash, Pokémon Colosseum, Pokémon Sapphire Version, Pokémon Ruby Version, Pokémon Emerald Version, Pokémon Mystery Dungeon Red Rescue Team (yeni sürüm), Pokémon Mystery Dungeon Blue Rescue Team (yeni sürüm).

Pikachu, 10 yaşında!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pikachu, 10 yaşında!
İlginizi Çekebilir