Play it Cool maratonu başlıyor!

Furkan Sakoğlu 29.04.2015 - 15:41
Play it Cool maratonu oyun severleri Heroes of the Storm, Hearthstone ve Dota 2 mücadelelerine doyuracak.
ASUS Republic of Gamers (ROG), oyun severleri dünyanın en popüler e-spor oyunları ile dolu, 3 günlük Play it Cool oyun maratonuna davet ediyor. 1-3 Mayıs tarihleri arasında ASUS ROG sponsorluğunda yapılacak online etkinlikte oyun severler Blizzard’ın iki yeni oyunu Heroes of the Storm ve Hearthstone: Heroes of Warcraft’ınGrubby, Kungen gibi e-spor efsaneleri tarafından sunulacak canlı yayınlarına tanık olacaklar. 3 Mayıs’ta yapılacak final etkinliği ise tüm dünyayı etkisi altına alan Dota 2 oyununun turnuvası olacak. Dota 2 turnuvasında e-spor dünyasının efsane takımları Alliance, Virtus.Pro, Ninjas in Pyjamas ve Lemondogs 30.000 dolarlık birincilik ödülü için kıyasıya mücadele edecek.

Play it Cool maratonu başlıyor!
3 günlük maraton ASUS Play it Cool sayfasında canlı yayında!

3 günlük maraton, etkinliğin yayıncı kuruluşu Electronic Sports League (https://www.twitch.tv/esltv) ve ASUS Play it Cool (https://www.asus.com/campaign/Play_It_Cool) sayfalarında naklen yayınlanacak.
 
Warcraft efsanesi “Grubby” ile Heroes of the Storm maratonu!

Play it Cool oyun maratonu, 1 Mayıs Cuma günü, 07.00 – 19.00 arasında sürecek Heroes of the Storm yayınıyla başlayacak. Yayının sunuculuğunu World of Warcraft ve Starcraft’ın efsane oyuncusu, “Grubby” olarak da bilinen Hollandalı Manuel Schenkhuizen olacak. Grubby, yayını takip eden oyuncularla birlikte canlı yayında Warcraft, Diablo ve Starcraft kahramanlarını buluşturan Heroes of the Storm oyununu oynayacak. Grubby, Heroes of the Storm yayınını 2 Mayıs Cumartesi günü 7.30 – 19.30 saatleri arasında tekrarlayacak.

Play it Cool maratonu başlıyor!
 
5.000 dolar ödüllü 24 saatlik Hearthstone maratonu!;

Play it Cool oyun maratonunun ikinci etabı, 1 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da başlayıp 2 Mayıs Cumartesi 20.30’a kadar sürecek 24 saatlik Hearthstone: Heroes of Warcraft yayınına tanık olacak. Dijital tabanlı kart toplama oyunu Hearthstone’un efsane isimleri “Forsen”, “Savjz”, “Reynad” ve “Kungen” 5.000 dolarlık büyük ödülü kazanmak için mücadele edecek. Oyunun diğer efsane isimleri “Frodan”, “Admirable”, “Kripp”, “Gnimish”, “Lothar” ve “Gaara”nın sunumuyla gerçekleşecek 24 saat maratonu canlı takip eden oyun severler, destekledikleri oyuncuları sosyal medya mesajlarıyla motive edebilecekler. 
 
E-sporun köklü takımları 30.000 dolar ödüllü Dota 2 turnuvasında!

Play it Cool oyun maratonu 3 Mayıs Pazar günü 10.00 – 19.00 arasında yapılacak destansı bir Dota 2 turnuvası ile sona erecek.  E-spor severlerin yakından tanıdığı Alliance, Virtus.Pro, Ninjas in Pyjamas ve Lemondogs takımları, 30.000 dolarlık birincilik ödülü için kıyasıya bir mücadeleye girerken, oyun severler de bu mücadelenin tadını canlı yayında çıkarabilecek.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Play it Cool maratonu başlıyor!
İlginizi Çekebilir