Playerunknown's Battlegrounds'un süreli etkinliği oldukça sevildi

Furkan Güler 27.03.2018 - 11:44
Bakalım başka yeni modlar gelecek mi?

Battle Royale türünün en hızlı gelişen oyunu oyunu olan PUBG'nin ilk süreli etkinliği şu anda oynanabilir durumda. Hali hazırda PUBG'nin en büyük rakibi olan Fornite'a devamlı olarak bu tarz etkinlikler geliyordu. Ancak PUBG oyuncuları bu durumda muzdaripti. Gelmiş olan yeni etkinlikle artık oyuna 8 kişi aynı anda girilebiliyordu. Otomatik tüfeklerin düşme şansını ikiye katlayan bu modun, daha şiddetli savaş sahnelerine tanıklık etmişti. Şahsen 8 kişilik olan bu modun, daha taktiksel bir oynanış sunduğunu düşünüyorum.

PUBG'nin süreli etkinliği oyuncuların hoşuna gitti

Yeni modun bazı teknik hataları da beraberinde getirebileceğini belirten geliştiriciler, yüzlerce saat bu modu test ettiklerinin de altını çiziyorlar. Geride bıraktığımız günlerde düzenlenen yeni mod, oyuncular tarafından oldukça sevildi. Bazı kullanıcılar, bu tarz etkinliklerin devamlı olarak oyuna getirtilmesi bekleniyor.

Ancak Fortnite'a göre oyunculara daha ciddi bir atmosfer sunan PUBG'ye nasıl bir modun geleceği henüz belli değil. Ancak geliştiriciler, ilerleyen dönemlerde daha farklı şekilde PUBG'ye yeni modların geleceğini belirtiyorlar. Bakalım PUBG, yaşadığı oyuncu kaybını bu modlar sayesinde düzeltebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playerunknown's Battlegrounds'un süreli etkinliği oldukça sevildi
İlginizi Çekebilir