PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını almayı unutmayın!

Furkan Güler 5.09.2018 - 11:47
Tema sınırlı süreliğine ücretsiz.

7 Eylül tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak yeni PlayStation 4 özel oyunu Spider-Man için geliştiriciler özel bir tema tasarladı. İlk olarak oyunu ön sipariş yapanlara verileceği söylenen bu tema, sınırlı bir süreliğine tüm oyunculara açıldı. Ancak temayı Türkiye PSN hesabıyla alamadığınızı belirtelim. Sadece ABD PSN hesaplarının sahip olabildiği temayı alabilmek için ABD PSN hesabı açmak zorundasınız. 

Sony oyunculara ücretsiz tema veriyor

Tema çiziminde Spider Man'in yanında düşman olarak serinin ünlü karakterleri Rhino ve Scorpion'ı koyan geliştiriciler, PS4 ana menümüzü böylelikle zenginleştirmemize olanak sağlıyorlar. Sınırlı bir süre için tüm oyunculara açılan tema, daha sonrasında erişime kapalı olacak. Yani elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

God of War ve Detroit Become Human'dan sonra oyuncuların karşısına çıkan Spider Man, PlayStation 4 kütüphanesine oldukça farklı bir hava kattı. Eğlenceli oynanış dinamiklerinin yanında hikayeyi de güzel bir biçimde işleyen yapım, bakalım satış anlamında Sony'nin beklentilerini karşılayabilecek mi?

God of War ile yarıştırılan oyun, oyuncu kitleleri tarafından bugüne kadar yapılmış en iyi Spider Man oyunu olarak gösteriliyor. Temaya ulaşabileceğiniz sayfaya ise buradan gidebilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra web sayfasının alt kısmından temayı alabiliyorsunuz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2018 15:49
Ps3te bedava olan temalar şimdi 10 - 15 liraya satılıyo yazıklaaar olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını kaçırmayın!
İlginizi Çekebilir