Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

PlayStation 4'ten yepyeni bir video

Sony ardı ardına videoları salıyor

PlayStation 4'ten yepyeni bir video
PlayStation 4'ün içerisinde ne olduğunu az çok biliyoruz ama insan tam olarak her yanını görmeden gözünde canlandıramıyor. İşte Sony'de bunun farkında olacak ki, böyle bir video hazırlamış. PlayStation 4 çıkmadan görmedik tarafı kalmasın diyorsanız, iyi seyirler.


PlayStation 4'ten yepyeni bir video


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

evet söylediğim gibi.PS4'ün GPU ve CPU'su paylaşımlı.Yani PS4'ün gücü 1.84 tflop değil.rahat 2.50'yi bulur işlemciyle.

1 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.11.2013 21:54:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Ps4 de online oynamak için para vericeksek(İşin parasında değilim zaten 3,4 oyunla beraber konsulun fiyatı çıkıyor ) hiç çıkartmasınlar daha iyi! İnsanları nerden uyontarısın peşine düşmüşler ,artık bu kapitalist düzenin cıvkı çıktı !</font></td></tr></table><br></center> neredeyse 2014 olacak...ps3 te ps plus kullanmıyosan ps3 ünüde sat,teknoloji çağındayız biraz az yede parandan fedakarlık yap.

1 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.11.2013 22:00:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>benim bildiğim tek efsane konsol vardır oda ps1 dir, zamanının ilerisinde oyunlara ve grafiklere sahipti, ps4 ün ne 3 ten ne de xbox dan farkı var, grafikler desen pc den iyi grafik göremedim daha, ex. oyunlar desek sayıları çok az, yeni nesil adını haketmiyor geçiş çok yumuşak oldu.</font></td></tr></table><br></center> Dostum sen ps1 den bahsetmişin peki haklısın,ps1 le başladık yeni nesil konsol deneyimlerimize fakat ps4 ile yani bir konsol ile pc yi kıyaslamışın yazık ...kosolun amacı oyuncunun başını ağrıtmadan rahat bir şekilde oyun oynayabilmektir.2006 pclerinin açamadığı oyunları ps3 açıyor.

0 puan
MO
MK Okuru

Online oynamak için para vereceksek şu jailbreak çilerin olmaması lazım çünkü Oyunun bütün keyfini kaçırıyorlar.

0 puan
MO
MK Okuru

benim bildiğim tek efsane konsol vardır oda ps1 dir, zamanının ilerisinde oyunlara ve grafiklere sahipti, ps4 ün ne 3 ten ne de xbox dan farkı var, grafikler desen pc den iyi grafik göremedim daha, ex. oyunlar desek sayıları çok az, yeni nesil adını haketmiyor geçiş çok yumuşak oldu.

0 puan
MO
MK Okuru

Ps4 de online oynamak için para vericeksek(İşin parasında değilim zaten 3,4 oyunla beraber konsulun fiyatı çıkıyor ) hiç çıkartmasınlar daha iyi! İnsanları nerden uyontarısın peşine düşmüşler ,artık bu kapitalist düzenin cıvkı çıktı !

0 puan