Playstation Now Mart ayı oyunları

Batuhan İnce 4.03.2020 - 17:39
Playstation Now Mart ayında Shadow of the Tomb Raider, Control ve Wolfenstein II: The New Colossus'u içerisine dahil edecek.

Playstation Now, Mart ayında da abonelerine yeni oyunlar sunmaya devam ediyor.

Playstation’un bulut oyun ve abonelik hizmeti olan Playstation Now; Playstation 3 ve Playstation 2 oyunlarını PC ve Playstation 4 konsolunda oynamaya imkan veren bir bulut servisidir. İnternet üzerinden yayın yapılarak oyun oynama konusunda Sony’nin ilk denemelerinden olan bu sistem, Playstation 4 üzerinden kütüphaneye eklenen oyunların indirilmesine de izin veriyor.

Geçtiğimiz ay The Evil Within, Lego Worlds ve Cities: Skylines sistemde yerlerini almışlardı. Playstation Now, Mart ayı içerisinde sisteme Shadow of the Tomb Raider, Control ve Wolfenstein II: The New Colossus'u dahil edecek. Oyunları Playstation 4 sistemine indirebileceğiniz gibi internet üzerinden yayın yaparak da oynayabilirsiniz.

Lara Croft'ın hikayesine Reboot atılan üçlemesinin son oyunu Shadow of the Tomb Raider ile karanlık bir hikayeyi deneyimlemeye hazır olun. Lara Croft'ın Tomb Raider olarak anılmadan önceki son macerasını deneyimleyerek bu genç arkeoloğun bildiğimiz Lara Croft efsanesine dönüşünü kendi gözlerinizle görün. Oyun playstation Now sisteminde 31 Ağustos tarihine kadar bulunmaya devam edecek.

Playstation Now Mart Ayı Oyunları

Remedy'nin son oyunu olan Control ile Jesse Faden'ın gizemli macerasına adım atın. New York'daki gizli bir federal büronun içerisindeki deneyleri çözmeye çalışın. Quantum Break'den alışkın olduğumuz oyun motoru ile tatmin edici aksiyon dinamikleri sunan oyun birçok eleştirmenden tam puan aldı. Oyun playstation Now sisteminde 31 Ağustos tarihine kadar bulunmaya devam edecek.

Wolfenstein II: The New Colossus ile efsanevi First Person Shooter deneyimini yaşayın. Nazi lejyonlarına karşı yepyeni patlayıcı silahları ve ölümcül yetenekleri kullanırken ikinci büyük Amerikan Devrimi’nin fitilini ateşleyin.

Bunlarla da kalmıyor, Playstation Now sistemine bu ay eklenen tüm oyunların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

-Control (31 Ağustosa Kadar)
-Dead or Alive 5 Last Round
-Nascar Heat 3
-Nights of Azure
-Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
-Romance of the Three Kingdoms 13
-Shadow of the Tomb Raider (31 Ağustosa Kadar)
-Toukiden 2
-Toukiden Kiwami
-Warriors All-Stars
-Wolfenstein 2: The New Colossus

Tüm oyunlar Playstation Now abonelerine özel olarak indirmeye veya yayın edilmeye hazır durumdalar. Sisteme Ocak ayında eklenen Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy'i oynamak için 7 Nisan'a kadar zamanınız olduğunu hatırlatalım.

Playstation Now'ın resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Now Mart ayı oyunları
İlginizi Çekebilir