PlayStation Plus abone sayısı beklenenin üstünde

Tunay Şahin 24.05.2023 - 14:36
Sony, PlayStation Plus abone sayısı için açıklamalarda bulundu. İlk yılın sonunda beklenenden daha çok aboneye kavuşmuşlar.

Sony, yeni bir raporda PlayStation Plus abone sayısı hakkında açıklama yaptı. PlayStation Plus, Haziran 2022'de, Plus Extra ve Premium aboneliklerinin yanına Essential kategorisini eklemişti. Ancak görünen o ki bu aboneliklerin satışı, Sony'e oldukça fazla üyelik kazandırmış.

PlayStation Plus abone sayısı tahminlerin üstünde

PlayStation Plus Ekstra katmandaki kullanıcılar, PS5 ve PS4 oyunlarından oluşan devasa bir kataloğa erişirken, Premium üyeler belirli PS1, PS2 ve PSP oyunlarını oynayabiliyor. PS Plus Premium aboneleri, belirli oyunlar için sınırlı süreli deneme sürümlerini de indirebilir ve bu oyunları birkaç saatliğine denemelerine olanak tanımakta.

PlayStation Plus abone sayısı tahminlerin üstünde

İlginizi Çekebilir: PS Plus Haziran Oyunları

Yakın zamanda yayınlanan bir raporda Sony, Mart 2023 itibariyle PlayStation Plus Premium'un 8 milyon aboneye sahip olduğunu ve PS Plus Extra'nın 6,1 milyon aboneye sahip olduğunu açıklamıştı. Daha üst PS Plus katmanları artık toplam kullanıcıların %30'unu oluşturuyordu. Firma, kısa süre önce PlayStation Plus'ın her üç katmanda da 47,4 milyon aboneye sahip olduğunu doğruladı.

Ayrıca raporda başka veriler de bulunuyor. Buna göre, PS VR2'nin çıkışından bu yana 600.000 adet, The Last of Us Part 1'in PC sürümünün 368.000 kopya ve Marvel's Spider-Man Remastered'ın 1,5 milyondan fazla sattığı belirtildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus abone sayısı
İlginizi Çekebilir