Playstation Plus Nisan 2022 ücretsiz oyunları belli oldu

Ersin Kılıç 31.03.2022 - 14:55
Ortaya çıkan sızıntıların ardından Sony, PlayStation Plus üyelerine Nisan 2022'de ücretsiz olarak sunduğu oyunların listesini resmi olarak açıkladı.

Sony yaptığı açıklama ile Playstation Plus Nisan 2022 döneminde oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunların listesini paylaştı. Her zaman olduğu gibi Playstation Blog üzerinden yapılan açıklama ile birlikte oyunların verileceği tarihler konusunda da detaylar verildi. 

Playstation Plus Nisan 2022 ücretsiz oyunları belli oldu

Listeye baktığımızda önceki aylara göre firmanın biraz frene bastığını söylemek mümkün. PS5 ve PS4 için oynanabilen ve Co-op özellikleri ile öne çıkan Hood: Outlaws & Legends listenin en dikkat çeken oyunu olmuş. Bu oyun dışında yine PS4 sahiplerine SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ve Slay the Spire oyunlarının sunulduğunu görüyoruz. 5 Nisan Salı gününden itibaren indirmeye açılacak yeni oyunlar ücretsiz olarak indirilebilecek ve Playstaton Plus üyesi olduğunuz süre boyunca oynanabilecek.

Aylık oyunlar dışında yapılan açıklamaya göre Persona 5, 11 Mayıs itibari ile PS Plus Collection paketinden ayrılacak. Yani oyunu ilerde oynama düşünceniz varsa şimdiden kütüphanenize eklemenizde fayda var. Nisan ayı oyunları hakkında bilgiler ise şu şekilde;

Playstation Plus Nisan 2022 ücretsiz oyunları belli oldu

Hood: Outlaws & Legends

Acımasız ve kontrolsüz bir devletle karşı karşıya olan asiler ve haydutlar, efsaneler arasında yerini almak üzere savaşıyor. Baskı altındaki bir halk üzerinde nüfuz sahibi olmak isteyen rakip çeteler, cüretkar soygunlarla zenginlere vurgun yaparak aralarında mücadele ediyor. İster halk kahramanı ol ister gözünü para hırsı bürümüş bir kanun kaçağı, sadece en iyiler zor kazanılan bir servetle kaçabilecek.

4'er oyunculu iki takım, Yapay Zeka bekçileri tarafından korunan orta çağ ortamlarında kusursuz bir soygun gerçekleştirmek üzere mücadele ediyor. Her karakterin eşsiz becerileri ve mistik yetenekleriyle sessizce ilerleyerek hazineleri çal veya gürültülü ve vahşi çarpışmalarla hükmet.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Hazır mısınız çocuklar? Sünger ihtişamının hiç bozulmadan aktarıldığı bu tekrar yapımla kült geri dönüyor! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna, uğursuz Plankton'a suçtan kazandığının Bay Yengeç'ten kazandığından bile daha az olacağını göster. Güçlü baloncuklarınla Bikini Bottom'ı delirmiş robotlardan kurtarmak ister misin? Neden istemeyesin ki? Yeni çok oyunculu modda güç birliği yapalım mı? Savaş başladı bile! OYUN ÖZELLİKLERİ - SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna ve her birine özel becerileri kullan - Plankton'un, Bikini Bottom'ı çılgın robotlarıyla ele geçirme planını engelle - Çok sevilen seriden sayısız karakterle buluş TEKRAR YAPIM ÖZELLİKLERİ - Gelmiş geçmiş en iyi SpongeBob oyunlarından birinin, birebir tekrar yapımı - Yüksek kalite görseller, modern çözünürlük seviyesi, titizlikle iyileştirilmiş oynanış - Çevrimiçi ve çevrimdışı, iki oyuncuya kadar oynanabilen yeni sürü modu - Robo Squidward bölüm sonu kapışması ve orijinal oyundan çıkarılmış daha pek çok içerik

Slay the Spire

Kart oyunu ile roguelike oyunu birleştirerek yapabildiğimiz en iyi tek oyunculu deste oluşturma oyununu yarattık. Slay the Spire'da özgün bir deste oluştur, tuhaf yaratıklarla dövüş, hudutsuz gücün andaçlarını keşfet ve kulelere tırman

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2022 23:39
kırık ps4 de tüm oyunlar bedava
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2022 22:38
onlarda kırık ps3'te gta 5 ile online oynasın
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2022 18:36
onlineci tayfa kırık ps i ne yapsın onlar online ye alışmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2022 16:07
Ps5 alanlar husran ps4um var bu sene son bir daha ps plus almak yok benim icin bitmistir sony
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2022 04:14
Ağam bizimle eğlenir :)
Hem gamepass e rakip paketler duyur hemde gala çöp çöp oyunları vermeye devam et sahi ps5 nerde ?
Ona verdiler bi çingene listesi daha ses seda yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2022 16:36
Bunlara paramı veriyolardı
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2022 12:55
Vermiyorlar usta işte kimse almıyor diye burada bunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2022 12:03
lütfen 1 nisan şakası olsun :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Plus Nisan 2022 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir