Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

PlayStation, Türkiye'de büyümeye devam ediyor

Mustafa Yiğit açıkladı: "PS4 fiyatlarını düşürebilmek için çalışıyoruz"

PlayStation, Türkiye'de büyümeye devam ediyor
Sony Euarsia'da PlayStation Grup Müdürü Mustafa Yiğit ile yaptığımız görüşme sonucunda Merlin'in Kazanı ziyaretçilerine özel, PlayStation 4 ve PSN hakkında yeni bilgiler aldık.

Sony, her sene mart ayında bir önceki mali yılı kapatıyor. Bu sene de yine aynı dönemde kendisini arayıp, geçtiğimiz dönemin nasıl olduğunu sorduk. Türkiye'de satışlardan çok memnun olduklarını, bir önceki yıl koydukları hedeflerin %20 üstüne çıktıklarını belirten Yiğit, büyümenin hem cihaz hem de oyun tarafında yaşandığını belirtti. Özellikle PSN tarafındaki büyüme, kendilerini "PSN için daha çok cezbedici kampanyalar yapmaya" teşvik ettiğini sözlerine ekledi. Kampanyaları çeşitlendirebilmek ve kullanıcılara farklı avantajlar sunabilmek için tüm güçleri ile çalışan PlayStation 4 ekibi, 2016 yılı içinde PlayStation 4'ün fiyatını düşürebilmek için çalıştıklarını söyledi. Ancak Euro kurunun yüksekliği bunun önündeki en büyük engel olduğunu da ekliyor.

PlayStation, Türkiye'de büyümeye devam ediyor

Ayrıca oyunlarda Türkçeleştirmenin de devam edeceğini belirten Yiğit, 69/99 TL'ye oyun kampanyasının bu sene de devam edeceğinin müjdesini verdi.

Son olarak PlayStation 4'ün 3.5 yazılım güncellemesinin önümüzdeki günlerde dünya ile aynı anda geleceğini ve bununla PC ve Mac için remote play özelliğinin de sisteme dahil olacağını belirtti.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

T
TR_Emirhan Rün Ustası

Bu yazılar saçma daha Tr psn gibi bir şey yok hala. Herhangi bir sorun yaşarsak eğer UK psnye yönlendiriyor adamlar. Hiçbir yetkileri yok böyle açacaksan bence açma yada kapa bare yok deriz.

0 puan
MO
MK Okuru

Asgari ücretin 2000TL olsa kaç yazar bunun rahat 1000TL'si ev masrafına gidiyor zaten. PS Plus 150TL olmuş oyunlar 180-200TL gidip geliyor Online oynamak için internet lazım 60-70TL o da en düşük Mbps hızda olanlar lagsız oynayım dersen daha fazlasını ödemen lazım elin gavuru kaç Mbps'lerde oynuyor.

0 puan
T
Trol Çırak

elin gavuruyla aynı internet hızlarına sahibiz cahal.Hatta akn leri de varmış yıllardır akn yutdışında yok diye atıp tutuyorsunuz sefiller

0 puan
MO
MK Okuru

Arkadaşım finlandiyada yaşıyor. Akk olmadığını söyledi. Bir de 100 mbit sınırsız uydu nete ayda 15 euro ödediğini söyledi. Ortalama en düşük 50-60 mbit ile bağlanıyormuş. Türkiyede internetin neden yavaş ve pahalı olduğunu söylediğinde cevap veremedim,sadece sustum...

0 puan
MO
MK Okuru

Kazık boyutu da büyüyor, yani sana bana büyüyor :)

0 puan
O
OnurSVR Çırak

180 ucuz demiyorum ama 280 lafı da komik. Yeni çıkan PC oyunları da 150 lira civarında Division, Need for Speed, Far Cry Primal filan PCde 30 lira mı?

0 puan