Playstore'da %75'e varan yeni indirimler ve ön siparişler var

Ersin Kılıç 8.06.2018 - 14:44
Ayrıca yeni oyunlar da Playstoer kütüphanesine eklendi

Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli oyun satış kanallarından biri olan Playstore, yeni indirim kampanyalarına devam ediyor. Son olarak Dark Souls Remastered, Moonlighter ve Yoku's ısland Express gibi oyunların eklendiği Playstore'da yeni oyunlar ve indirimler geldi.

Playstore'da %75'e varan indirimler mevcut

Öncelikle Dragon Ball oyunlarında %75'e varan indirimler başladı. 15 haziran'a kadar devam edecek olan Dragon Ball Kampanyası'nda Dragon Ball Xenoverse, Dragon Ball Xenoverse 2 ve Dragon Ball FighterZ oyunlarında %75’e varan indirim yapılmış.

%75'lik bir indirim de Disney Karne Kampanyası'nda görüyoruz. 9 - 10 Haziran'da gerçekleşecek olan bu kampanyada Star Wars koleksiyonlarından, Disney film oyunları paketlerine ve klasik macera oyunlarına kadar 40'a yakın eğlenceli Disney oyununda indirime gidilmiş.

Bu indirim haberleri dışında Playstore kütüphanesine eklenen ve ön siparişe açılan oyunlar da mevcut. Çıkışa özel %10 indirimi bulunan Antigraviator ve Memories of Mars oyunları Playstore'a eklendi. Ayrıca bu oyun ve kampanyalar dışında Lego Incredibles, Lego DC Super Villians ve Lego DC Super Villians Deluxe Edition sürümleri de ön siparişe eklenmiş durumda. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'da Disney ve Dragon Ball oyunlarına büyük indirim
İlginizi Çekebilir