Pokemon stüdyosu samuray odaklı bir oyun yapıyor

Ersin Kılıç 10.05.2023 - 13:12
Yıllardır Pokemon oyunları ile gündemden düşmeyen Game Freaki bu sefer çok farklı bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Game Freak deyince birçok oyun severin aklına şüphesiz Pokemon stüdyosu geliyordur. Yıllardır Nintendo ile çalışan ve birçok Pokemon oyununa imza atan firma sanılanın aksine Pokemon Company'e, yani Nintendo'ya ait değil, tamamen bağımsız bir firma. 

İşte zaman zaman farklı oyunlara da imza atan Game Freak bu sefer çok daha farklı ve büyük bütçeli bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Private Division ile anlaşan ekip AAA aksiyon macera türünde olan ve samuray temasına sahip olan bir oyun geliştirmeye başladı.

Pokemon stüdyosu büyük bütçeli bir oyun üzerinde çalışıyor

Pokemon stüdyosundan samuray odaklı bir oyun

Şimdilik Project Bloom olarak adlandırılan bu projenin duyurusu ise Private Division'dan geldi ve firma Game Frak ile çalıştıklarını doğruladı. Game Freak yöneticisi Kota Furushima yaptığı açıklamada, hayranların her zamanki canavar toplama işlerinden çok farklı bir şey bekleyebileceklerini ifade etti. Yani firma o alıştığı kalıpları kırmaya hazırlanıyor diyebiliriz.

Furushima yaptığı açıklamada: "Cesur ve önceki çalışmalarımızdan ton olarak farklı yeni bir IP yaratma fırsatına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. En başından beri yeni oyunumuzda birlikte çalışmak istediğimiz yayıncı Private Division'dı. Geçmiş performansları ve küresel uzmanlıkları, gelecekte daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlandığımız yeni ve kapsamlı bir aksiyon-macera oyunu yaratma konusunda bize güven veriyor." dedi.

Duyuruyla birlikte Game Freak ve Private Division imzalı yeni projenin ilk konsept görseli de yayınlandı. Bu görselde samuray benzeri bir karakter dikkat çekiyor. Samurayın devasa ağaçların yanında ufak kaldığı bir görsele imza atılmış. Yukarıda konsept görseline göz atabileceğiniz bu projenin ne zaman çıkacağı ise belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2023 16:02
Bak bunun animasyon yapısını birebir insan fiziği gibi gerçekçi yapsalar acaip satar.Ama yine kayarak giden bir adam olacaktır.Bir çözemediler şu gerçekçilik hissini
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2023 19:02
valla bu oyun ya patlar ya çok tutar bence. Arası olmaz. Gamefreak'in ne yapıcağıda belli olmaz : )
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon stüdyosundan samuray odaklı bir oyun
İlginizi Çekebilir