Pokemon Sun ve Moon için dokuz dakikalık yeni video

Hürcan Köse 4.11.2016 - 07:06
Nintendo bu sefer kararlı
Pokemon oyun serisinin yeni üyesi Sun ve Moon'un çıkışına haftalar kaldı ve şimdiden hem Nintendo, hem de Pokemon'un çılgın reklam içeriklerini görmeye başladık. Hazır olun, dört bir yanımızı Pokemon çevirecek birkaç haftaya.

Nintendo, Omega Ruby ve Alpha Sapphire'in yarı-başarısızlığından sonra Sun ve Moon'u gerçekten zirveye çıkarmak konusund kararlı görünüyor. Kendi açımdan bile söyleyebilirim ki, Omega Ruby'yi en fazla 3 hafta oynayabildim. Daha sonra oyun hiçbir yenilik sunmadı ve çok sıkıcı bir hale geldi. X ve Y daha yenilikçi bir oyundu.

Pokemon GO'nun ardından bu sene 'büyük' bir Pokemon patlaması yaşayabileceğimizi sanmıyorum ancak Nintendo bu konuda umutlu görünüyor. Yayınladığı yeni dokuz dakikalık videoda hem oynanışı, hem de oynayan kişilerin birbirleriyle kapışarak nasıl sağlam, rekabetçi bir ortam yaratabileceğini görüyoruz. Aslında oynanış videosundan çok bir reklam videosu olduğunu da söyleyebiliriz.

Pokemon Sun ve Moon, 18 Kasım'da resmi olarak çıkacak. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2016 08:24
Sen sanmiyorsun cunku burada oyun kulturu cod, fifa, Amerikan oyunlari. Adamlar mario ile dalga geciyor. Avusturalya da, Japonya da, Amerika da adam 8 sene once cikmis 2. el Mario yu yeni cikan fifa dan pahaliya satiyor cunku Mario diyor. Youtube daki pokemon devasa pokemon commnunity Go icin degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Sun ve Moon için dokuz dakikalık yeni video
İlginizi Çekebilir