Pokkén Tournament DX için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 21.08.2017 - 17:25
"Face Off" isimli yeni videoda Pokémon'ların karşılaşmalarını izliyoruz.
Bugün, Nintendo ve Bandai Namco tarafından yayınlanan yeni video ile Pokkén Tournament DX'in Nintendo Switch tanıtımı yapıldı. Yayınlanan videoda sevilen Pokemon'ların birbiri ile karşılaşmasını izliyoruz. Pikachu ve Charizard gibi klasik Pokemon'ları barındıracak olan Pokkén, aynı zamanda Decidueye ve Darkrai gibi yeni jenerasyon Pokemon'larını içeriyor.

Pokken Tournament DX, öncesinde Wii U'da oynanabilen Pokken Tournament'ın Nintendo Switch için remaster edilmiş Deluxe sürümü. Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokken, dövüş oyunu ustası Katsuhiro Harada tarafından süpervize ediliyor. Oyunun piyasaya çıkan oynanabilir ilk versiyonu önce arcade olarak yayınlandı ve Japonya'da hala arcade salonlarda ve Nintendo standlarında oynanabiliyor. Mario Kart 8 Deluxe'ın Nintendo Switch başarısından sonra Nintendo, Pokken Tournament'ın da milyonlarca satacağından emin gibi gözüküyor.

Bugün yapılan bir başka açıklamada da Pokkén Tournament DX'in demosunun yakında Nintendo eShop'a ekleneceği belirtilmişti. Pokkén Tournament DX, Nintendo Switch'e özel olarak 22 Eylül'de satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 06:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokkén Tournament DX için yeni tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir