Polis yanlışlıkla Batman mesajı gönderdi

Merlinin Kazanı 20.01.2022 - 13:04
Missouri Eyalet Otoyol Devriyesi (MSHP), kazara insanların cep telefonlarına Batman'in can düşmanı Joker'in arabasını aradıklarına dair bir uyarı gönderdi.

Amerkia'nın Missouri eyaletinde polis tarafından gönderilen mesaj gündeme oturdu. Mesaja göre, Gotham City'deki yetkililer mor ve yeşil bir 1978 Dodge 3700GT arıyorlardı. Aranan araç ise 1989 Batman filminde Joker tarafından kullanılan arabaydı.

Polis yanlışlıkla Batman mesajı gönderdi

Tuhaf uyarı 18 Ocak Salı günü yayınlandıktan sonra, yetkililer insanlara olayı unutmalarını söyleyen başka bir mesaj gönderdi.

Missouri Eyalet Otoyol Devriyesi (MSHP) "Bugün, Missouri'nin Mavi Uyarı sisteminin rutin bir testi eyalet çapındaki kablosuz cihazlara yanlışlıkla gönderildi," şeklinde açıklama yaptı ve ekledi: "Devriye, gerektiğinde düzgün çalıştığından emin olmak için Mavi Uyarı sistemini düzenli olarak test ediyoruz. Test sırasında, mesajın halka yayılmasına izin veren bir seçenek yanlış seçildi. Şu anda Acil Durum Uyarısı yok. Devriye, halkın Acil Durum Uyarısı programını anlamasını ve desteklemesini takdir ediyor.”

Polis yanlışlıkla Batman mesajı gönderdi

Missouri Eyalet Otoyol Devriyesi, Mavi Uyarı sisteminin testinin, mesajı yanlışlıkla gönderildiğini belirtti. Uyarının amacı, bir polis memuru görev sırasında öldürüldüğünde veya ağır yaralandığında halkı bilgilendirmek.

MSHP de Twitter'da insanlara hatalı uyarıyı dikkate almamalarını söyleyen benzer bir açıklama paylaştı, ancak takipçilerinin tepkileri ile karşılaştı. Mesajı alan bir kullanıcı şu yorumu yaptı: “Uyarı sesi beni ürküttüğünden, haklı bir öfke anını kabul edeceğim, ancak sağduyuyu kullanmak ve gerçek olmadığını anlamak tam anlamıyla 5 saniye sürdü. En azından gece yarısı değildi.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Polis yanlışlıkla Batman mesajı gönderdi
İlginizi Çekebilir