Youtuber olan Etika canlı yayın sırasında gözaltına alındı!

Ersin Kılıç 30.04.2019 - 11:13
Youtube'da garip bir hikaye daha

Popüler yayıncılardan biri olan Desmond “Etika” Amofah, canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından göz altına alındı. 19.000 kişinin anlık olarak izlediği yayıncı, gözaltına alındıktan sonra hastaneye sevkedilmiş. Peki ama neden?

Ünlü Youtuber 'Etika' canlı yayın sırasında gözaltına alındı!

Bildiğiniz gibi Youtube ve diğer yayın platformları hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Burada çok başarılı yayınlar ve yayıncılar görüyor olsak da bazen olayların sarpa sardığı, birbirinden ilginç anlara da tanıklık ediyoruz. İşte bu olaylardan birisi de geçtiğimiz saatlerde yaşandı. Desmond “Etika” Amofah, Youtube başta olmak üzere farklı sosyal medya platformlarında popüler olmuş bir isim. Oyun yayınları yapan ve genelde Nintendo oyunlarına yaptığı yayınlar ile popüler olan Etika, son zamanlarda oldukça zorlu ve bir o kadar da garip günlerden geçiyor. 

Dönem dönem kendini vuracağını söyleyen, photoshoplu da olsa silahlı fotoğraflar paylaşan, eski sevgilisi ile problemler yaşayan Etika, daha önce Youtube hesabına yüklediği pornografik içeriklerle de gündeme gelmişti. Bir dönem kendini "tanrı olarak da  nitelendiren ve yine popüler platformlardan biri olan Reddit'te "ve şimdi ölme sırası bende. Hepinizi seviyorum" mesajı yayınlayan Etika, daha sonra bu mesajından dolayı da özür dilemişti.

Dün ise yine bazı dengesiz paylaşımlarda bulunan ve sonrasında bir canlı yayına başlayan Etika, yaptığı bu yayın sırasında başta da söylediğim gibi gözaltına alınmış. 19.000 kişinin izlediği bu yayında izleyicilerden birinin polise ihbar ettiği ve bu nedenle de olası bir intihar vakası olabileceğinden dolayı polisin müdahale ettiği söyleniyor. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan yayıncı, yapılan kontroller sonrasında kendisine ve topluma zararsız olduğu sebebiyle serbest bırakılmış. Tüm bu olaylar sonrasında yayıncının garip paylaşımlar yapmaya devam ettiğini görmeye devam ediyoruz..

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2019 18:56
ŞU youtuberları ve twitchçileri ne kadar büyütüyorsunuz, çoğu işsiz güçsüz vasıfsız tipler. bunlara bağış atan sığırlar da ayrı bir mevzu.
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2019 14:16
Kanka devir değişti artık. Bu işlerde iyi para var. Memur maaşından daha çok kazanırsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2019 22:43
millet ilgi fahişesi oldu böyle platformlar sayesinde, cukka da getiriyor. Geberirse gebersin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Problemli Youtuber canlı yayın sırasında gözaltına alındı!
İlginizi Çekebilir