Profesyonel oyuncu yayında kız arkadaşına saldırdı

Ersin Kılıç 27.10.2017 - 14:22
Yayın sırasında şiddet uygulayan oyuncu, takımından kovuldu

eSpor'un gelişimi ile birlikte profesyonel oyuncular da göz önünde olmaya başladılar. Özellikle Twitch ve Youtube gibi platformların oldukça büyük kitlelelere ulaşmasının ardından oyunculara olan hayranlığın da arttığını söyleyebiliriz. Özellikle turnuvalara katılan profesyonel bir oyuncuysanız, doğal olarak yayınlarınızı da binlerce kişi takip ediyor. işte bu oyunculardan biri olan Li “Vasilii” Wei'nin başı yapmış olduğu son yayın sebebiyle biraz derde girmiş gibi gözüküyor.

Profesyonel oyuncu takımdan atıldı

Kotaku'nun haberine göre Twitch üzerinden bir yayın yapan Li “Vasilii” Wei, yayın sırasında birden bire sinirlenerek kız arkadaşına saldırmış. Masadan bir hışımla kalkan profesyonel oyuncu doğal olarak yayını açık unutmuş. Bu sırada kız arkadaşına hakaretler yağdıran Li Wei'nin bir süre sonra yayına hiçbir şey olmamış gibi geri dönüyor. Tabi bu tartışma sırasında eşyaların devrilme sesleri ile birlikte Lei'nin kız arkadaşının ağlama sesleri de geliyor.

Söylenenleri tam olarak anlamasak da Reddit kullanıcılarından birisi olan biteni ilgili başlıkta anlatmış. Yapılan bu çeviriye göre, kız arkadaşı yayın sırasında çok ciddi olduğunu belirttiği için Li Wei'nin neredeyse cinnet geçirdiği belirtilmiş. Tüm bu olanlardan sonra olayın polise kadar ulaştığı da gelen haberler arasında. Ayrıca Newbee takımı profesyonel olmayan bu davranışlarından dolayı Li “Vasilii” Wei ile yollarını ayırdıklarını da açıkladı.

Açıkçası oyun oynarken hele ki rekabete dayalı bir oyun ise hemen hemen hepimiz biraz ciddileşebiliyoruz. Burada önemli olan nokta ise hiçbir zaman o çizgiyi aşmamak sanırım. Li biraz da hakettiğini bulmuş gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2017 17:27
Umarım ceza alır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2017 01:11
Adamın mikrofon yerine eski bir gramafon kullandığını düşünüyorum. Ters çevirip sesi öyle kaydediyor olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2017 00:47
Bağırtı çağırtı var adamın vurduğuna dair bir görüntü bile yok. Adam bağırınca basslar patlıyor o kadar. Hayır eğer o patlama sesleri dayak sesi ise, yeşilçam detected.
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 27.10.2017 23:15
Küreği vuracan ağzına!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2017 20:01
Hak etmiş tabi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Profesyonel oyuncu yayında kız arkadaşına saldırdı
İlginizi Çekebilir