Project Judge, Judgment ismiyle Avrupa'da çıkış yapacak

Korhan ONUK 10.12.2018 - 10:51
Oyun için üçüncü isim değişikliği bu.

Project Judge (çıkışında ismi Judge Eyes oldu), Yakuza serisinin geliştiricileri tarafından yapılan kanun adına savaştığımız bir  oyun . Yakın zamanda Japonya'da çıkış yapacak olan oyunun, başka bir isimle Avrupa'da satışa çıkacağı duyuruldu. 

Project Judge'ın Avrupa'daki ismi Judgement olacak

Project Judge veya yeni ismiyle Judge Eyes, Avrupa'da Judgment ismiyle çıkış yapacak. Yayımlanan fragmanla duyurusu yapılan oyunun 2019 yılının yaz aylarında bizlerle buluşması bekleniyor. Oyun PlayStation 4'e özel bir oyun olacak.

Sega firması oyunun tamamen İngilizce dublajlı olarak yayımlanacağını, ana karakterlerden Takayuki Yagami'yi Greg Chun'un, Issie Hoshino'yu ise Joe Zieja'nın seslendireceğini belirtti. 

Judgment, Yakuza benzeri bir oynanış sunacak.  Özel dedektif Takayuki Yagami rolüne bürünecek olan oyuncular, günümüz Tokyo'sunda bir seri katil davasını çözmeye çalışacaklar. Ana karakterimiz Takayuki Yagami'nin etrafı ne kadar çaresizliklerle dolu olsa da, her zaman inançları için savaşan bir karakter olduğu belirtiliyor. 

Judgment'de her ne kadar kanun adına savaşacak olsak da, ağır bir Yakuza havası hissediliyor. Bakalım oyun Avrupa'ya geldiği zaman oyuncular oyundan memnun kalacak mı? Ancak genel olarak bakarsak oyun ilgi çekici duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 12:06
bu adamlar da isim degistirerek oyunu batiya degistirme isine bayiliyorlar he. hadi ryu ga gotoku'yu yakuza diye cevirdin anladik, bu oyunu kendi orjinal ismiyle cikarsaniz da olurmus yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 11:33
Sahane bi oyun yakuza serilerini seviyorum ciksada oynasak full aksiyon
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Judge, Judgment ismiyle Avrupa'da çıkış yapacak
İlginizi Çekebilir