PS VR'a özel korku oyunu The Persistence duyuruldu

Hürcan Köse 11.03.2017 - 13:00
Dead Space benzeri bir VR oyunu isteyen?
Yavaş ancak kararlı bir şekilde gelişmekte olan Sanal Gerçeklik sektörünün önemli sütunlarından birisi olan PlayStation VR, konsola özel yeni oyunlarla kütüphanesini zenginleştirmeye devam ediyor. Bugün Sony ve Liverpool asıllı oyun geliştiricisi Firesprite Games yeni bilim-kurgu korku oyunu The Persistence'ı kısa bir video ile duyurdu.

2521 yılında geçen oyunda Persistence adlı, bilimsel araştırmalar için kullanılan bir uzay aracında yer alıyoruz. Dünyadan tam 17.000 ışık yılı uzakta, parçalanmış bir yıldızın çevresinde gizemli bir deney gerçekleştirilirken feci kazalar meydana geliyor ve korkunç olay örgüsü de buradan sonra başlıyor.


Persistence'ın ilginç yanlarından birisi, oyunun her başladığınızda farklı bir yol ve gidişat sunuyor olması. Her öldüğünüzde yapay zeka IRIS sizi başka bir çalışan olarak uyandıracak ve kişiliğiniz ile gideceğiniz yol da bu bağlamda çok farklı olacak.

Gizlenerek oynadığınızda ancak hayatta kalabileceğiniz Persistence'da PlayStation VR'ın mekaniklerini efektif bir şekilde kullanmanız gerekecek.

Oyuna dair henüz bir fiyatlandırma yapılmadı ve çıkış tarihi belirtilmedi.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2017 09:49
Vr oyunları gün geçtikçe daha güzel oyunlar çıkacak buna eminim ama vr oynamadan yorum yapmayın derim vr yi vr oynayan anlar deneyin ve görün :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 12.03.2017 15:59
VR oyunlarının daha çok yolu var çok yeni bir teknoloji sonuçta. VR korku oyunu oynayacaksam VR başlığı + klavye mause tercih ederdim şuanda. Sağa sola geriye bakıp daha atik düşmanlara karşı daha atik davranmak daha başarılı geliyor bana.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS VR'a özel korku oyunu The Persistence duyuruldu
İlginizi Çekebilir