PS3: Yine fiyat indirimi(!)

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
PS3: Yine fiyat indirimi(!)

        PlayStation 3 için hasretle beklenen fiyat indirimi hakkında analist tayfasından en son Janco Panters Inc.’li Mike Hickey söz almış ve fiyat kesintisini nisanda, o da olmadı en geç haziran sonuna kadar beklediğini ifade etmişti. Sony’nin tekzibi ise çabuk yetişti: PlayStation 3’e fiyat indirimi planlar arasında değildi.

        Bu küçük oyun, bugün yine baştan başlıyora benziyor; zira Arvind Bhatia – Sterne Agee çevresinden bir analist – da genel bağlamda önceden Hickey’in yaptıklarına benzer ifadeler kullandığı konuyla iligili yorumunu beyan etti. Buna göre PlayStation 3’ün fiyatı nisan ve haziran arası bir vakit, takribi 100 ABD Doları kadar düşüş yaşayacak. Bhatia’ya göre Sony’de ayrıca, yaygın kullanılan PS2 için de 1 nisan itibariyle 30 ABD doları indirim yapılacağı planlanıyormuş.

        Bhatia, her iki fiyat indiriminin de belirtilen fiyat ve zaman çerçevesi içerisinde gerçekleşeceği ihtimalini “çok yüksek” olarak değerlendiriyor. Mart sonu San Fransisco’da gerçekleşecek Game Developers Conference (GDC – Oyun Geliştiricileri Konferansı) fiyat indirimini resmen ilan etmek için uygun bir mekan olabilir. Bundan gerisi için hikayenin nasıl sonlanacağına dair biraz daha beklemek icap edecek…

KAYNAK
PS3: Yine fiyat indirimi(!)
gameswelt.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS3: Yine fiyat indirimi(!)
İlginizi Çekebilir