PS5 3D kulaklık, kamera ve kumandası kutudan çıkıyor

Ersin Kılıç 15.03.2021 - 17:47
Bu videomuzda PS5 3D kulaklık, kamera ve medya kumandası gibi aksesuarların kutu içeriğine ve genel özelliklerine bakıyoruz.

PS5 3D kulaklık, kamera ve medya kumandası kısa bir süre önce elimize ulaştı. Biz de hızlı bir şekilde Sony tarafından gönderilen bu Playstation 5 aksesuarları için kutu içeriğine ve genel özelliklerine bakalım istedik.

PS5 3D kulaklık, kamera ve aksesuarlarına yakından bakıyoruz

Bu videomuzda Playstation 5 için özel olarak geliştirilen PS5 3D kulaklık, PS5 kamera ve PS5 medya kumandasına yakından bakıyoruz. Hem kutu içeriklerine hem de bu aksesuarların genel tasarımlarına göz atıyoruz. Bir süre kullandıktan sonra ise tabi ki bu aksesuarlar için detaylı incelemeler ile karşınızda olacağız.

PS5 Pulse 3D Kulaklık

PS5'in en merak edilen aksesuarlarının başında Pulse 3D kulaklık geliyor. Sahip olduğu özellikler sayesinde 3D bir ses deneyimi vaat eden bu kulaklık aynı zamanda ergonomik yapısıyla da dikkat çekiyor. Gürültü engelleme özelliğine sahip olan çift mikrofonu bulunan bu kulaklığın kutu içeriğinde ayrıca Wireless adaptör dışında şarj edebilmek için bir adet USB Tip C kablo ve 3.5 mm jak kablosu da bulunuyor. Kulaklığın üzerinde bu girişlerin yanı sıra açma kapama, ses tuşları ve medya tuşlarına da yer verildiğini görüyoruz.

Kutu üzerinde ayrıca Playstation VR 2 ibaresi de dikkat çekiyor. Bu kulaklık Sony'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni sanal gerçeklik gözlüğünde de kullanılabilecek.

PS5 3D kulaklık, kamera ve kumandası kutudan çıkıyor

Fiyatı

KDV dahil 1099 TL'ye satın alınabiliyor.

PS5 Kamera

Üzerinde iki adet geniş açı lens bulunan PS5 kamerası yine tasarım olarak kulaklık modelinde olduğu gibi füturistik bir yapıya sahip. Uzun bir kablosu bulunan bu kamera tasarım anlamında midye gibi bir işleve sahip. Alt kısmını direkt olarak dilediğiniz şekilde açabiliyor ve ister monitörünüzün üzerine isterseniz de televizyonunuzun üzerine konumlandırabiliyorsunuz. Kameranın kendi arayüzünde bazı özellikleri olduğu gibi 1080P desteklediğini de hatırlatalım.

Fiyatı

KDV dahil 649 TL'ye satın alınabiliyor.

PS5 Medya Kumandası

PS5 medya kumandası tasarım anlamında beklediğimizden küçük bir yapıya sahip. Bu durum siyah şerit ile birlikte onu çok daha şık bir hale sokmuş diyebiliriz. Klasik yön ve ses seviyesi gibi tuşların bulunduğu bu kumanda üzerinde ayrıca en çok kullanılan servislerin özel tuşlarına da yer verilmiş. Kumanda üzerinde Disney Plus, Netflix, Youtube ve Spotify tuşlarını görüyoruz. 

Fiyatı

KDV dahil 329 TL'ye satın alınabiliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 20:05
Babama söyleyim de bana da alsın bunlardan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 16:52
Sagolun bende PS5 kullaniyorum lazim oldu bana:D ??
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 19:21
İyi al o zaman lazım olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5 3D kulaklık, kamera ve kumandası kutudan çıkıyor
İlginizi Çekebilir