PSN açık ama...

Murat Sağlam 17.05.2011 - 10:01
Store hala kapalı, online özellikler kullanılamıyor
Dün gece PlayStation 3'ü ile PSN'e bağlanmaya çalışan oyuncular güzel bir sürprizle karşılaştılar. Eğer son iki gündür bağlanmayı deniyorsanız PlayStation'a yeni bir "firmware" güncellemesi geldiğini (3.61 versiyonu) biliyorsunuzdur. İşte bu güncellemenin ardından dün akşamdan itibaren Türkiye'de bulunan PlayStation 3 kullanıcıları PSN'e bağlanabildiklerini fark ettiler.

PSN açık ama...
Fakat burada bir problem var. Henüz PSN, yalnızca online oyun oynamanıza olanak tanıyor. Fakat benim gibi Mortal Kombat oynamayı denediyseniz, "Redeem Code" girerek oyuna bağlanamadığınızı çünkü bu kodu ancak PS Store açıldığında kullanabildiğinizi farketmişsinizdir. İki günlük ücretsiz deneme sürümüyle idare ediyoruz ama iki gün sonra Store açılmazsa online Mortal Kombat zevkimiz ölecek. Eğer PSN kapanmadan bu kodu girmiş olsaydım sorunsuz olarak oynayabilecektim.

Bunların haricinde FIFA 11'i test etme şansımız oldu ve aynı problemle orada da karşılaşma ihtimalimiz olduğunu farkettik. Çünkü FIFA 11'de de "redeem code" bulunuyor ve arada sırada oyunun size bu kodu tekrar girmenizi söylediğini biliyoruz. Sonuç olarak, PSN yarım yamalak bir şekilde de olsa açıldı ve yavaş yavaş ayağa kalkmaya başlıyor diyebiliriz. 
Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSN açık ama...
İlginizi Çekebilir