PSP 2'de fiyat endişesi başladı

Murat Halilbeyoğlu 26.01.2011 - 14:19
Bu kadar güçlü olacaksa ne kadar pahalı olur acaba?
PSP2 almayı düşünenler bu cihazla ilgili haberleri takip ediyorlarsa Sony'den bir kaynağın PSP2'nin PS3'ün performansı ile aynı derecede olacağı dedikodusunu yaydığını gayet iyi bilirler.

Geçen haftaki haberlerde yeni cihazın Uncharetd 3'ü bile oynatabilecek kadar güçlü olacağından bahsedilirken insanlar bunun imkansız olduğunu düşünmüşlerdi.

Şimdi ise Codemasters'ın patronu Rod Cousens'da bunun doğru olduğunu destekleyen bir açıklama yaptı.

Cousens de bu gelişmeyi destekledikten sonra gözler Sony'nin Japonya'da perşembe günü gerçekleştireceği özel etkinliğe çevrildi ve dedikodular daha ciddiye alınır oldu. Herkesin aklında şu anda yıl sonunda PS3'ü elimizde taşıyabileceğimize dair bir fikir oluştu.

PSP 2'de fiyat endişesi başladı
Ancak bununla beraber, PSP2 bekleyenlerini başka bir endişe kaplar oldu, o da cihazın fiyatı.

Eğer sistem iddia edildiği gibi PS3 gücüne sahip olacaksa bir de buna istediğiniz yerde istediğiniz zaman oynama imkanını eklerseniz PSP2'nin astronomik bir rakamdan satışa sunulacağı düşünülüyor. Dolayısı ile PSP2'nin PS3'ten daha pahalı olması bekleniyor. Nitekim PS3'ün fiyatı şu an için Avrupa'da 300 dolar.

Şu an için ne söylesek yalan. PSP2 nasıl olacak, ne kadar güçlü olacak ve fiyatı ne olacak, bunların hepsine perşembe günü bir yanıt bulmayı umuyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSP 2'de fiyat endişesi başladı
İlginizi Çekebilir