PUBG, Game Boy'da çalıştırıldı

Furkan Güler 28.09.2017 - 11:43
Sevilen oyun, Xbox One'dan önce başka bir konsol platformuna geldi.

Mod yapımcıları arada sırada ilginç konseptler ile karşımıza çıkabiliyor. Bu kez ise Press Down to Jump isimli YouTube kanalının sahibi olan mod yapımcısı, PC platformunda ironik satış rakamlarına ulaşan Playerunknown's Battlegrounds'u, Game Boy Color'da çalıştırmayı başardı. Nintendo'nun 1998 yılında piyasaya sürdüğü cihaz, vakti zamanında oldukça eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapmıştı. Ancak cihazda şimdi Playerunknown's Battlegrounds'un çalıştırılması göze oldukça ilginç geliyor. Rasberry Pi isimli modlanabilir bilgisayar üzerinden oyunu stream eden geliştirici, aynı zamanda Steam'in Big Picture modundan da yararlanıyor. Kablosuz bir şekilde oyunu Game Boy Color'a aktaran mod yapımcısını buradan tebrik ediyoruz. 

PUBG, bu sefer çok farklı bir platformda çalıştırıldı

Tabii ki Game Boy Color'un kontrolcü şeması oyun için yetersiz geldiğinden, oyunu düzgün bir şekilde oynamak neredeyse imkansız durumda. Fakat yine de mod yapımcısı oyunda 62. olmayı başarıyor. Söylenene göre kendisi daha önce Quake ve Minecraft'ı da Game Boy Color'da çalıştırmayı başarmış.

Konsol tarafında Xbox One platformlarına çıkmak için hazırlanan oyun, bakalım PC oyuncularında olduğu gibi konsol oyuncularının da beğenisini kazanabilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 14:12
Yemin ediyorum tiksindim bu isimden. Yeter ya yeter, yeteeerrrrr!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, Game Boy'da çalıştırıldı
İlginizi Çekebilir