PUBG geliştiricileri, bombaların düştüğü bölgeyi kaldırabilir

Furkan Güler 21.04.2018 - 00:32
Sinir bozucu kırmızı bölge oyundan kalkacak mı?

Player Unknown olarak bilinen ve PUBG projesinin tepe isimlerinden olan Brendan Greene, son röportajında oyuncular ile ilgili ilgi çekici bir bilgi paylaştı. Oyunun oynanış mekaniklerinden bahseden Greene, eğer oyuncular ısrar ederse oyunda yer alan bombaların düştüğü kırmızı bölgeyi oyundan kaldırabileceklerini belirtti. Red Zone olarak geçen bölgede oyunda rastgele çıkıyor ve bombaların hedefi oluyor. Eğer bir oyuncu Red Zone'da kalırsa üzerine bombalar yağıyor ve ölüm tehlikesi ile burun buruna geliyor.

PUBG'nin Red Zone isimli bölgesi eğer oyuncular isterlerse oyundan kaldırılabilir

Bu konuda açık olduklarını belirten Greene, Red Zone'un işleyişini de değiştirebileceklerini belirtti. Red Zone bölgesi oyunda stratejij bir unsur oluştursa da, bu bölgenin oyuncuların sinirini bozduğunu söyleyebiliriz. Çünkü stratejinin büyük bir rol oynadığı PUBG'de rastgele etkinliklerin gerçekleşmesi, bazen tüm planlarınızı bozabiliyor. Tüm bunların yanında Red Zone yüzünden ölen oyunculara kötü oynadıklarını söyleyen Greene, Red Zone'u atlatmanın kolay olduğunu savundu.

Eğer siz de Red Zone'un oyuna kattıklarından rahatsız oluyorsanız, oyunun Reddit forumlarında bununla alakalı bir başlık açabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 11:10
Bi zahmet kaldirin
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG geliştiricileri, bombaların düştüğü bölgeyi kaldırabilir
İlginizi Çekebilir