PUBG Mobile 2.1 güncellemesine dair detaylar açıklandı

Basın Bülteni 19.07.2022 - 10:15
PUBG Mobile 2.1 güncellemesiyle birlikte yeni temalı oyun modu Antik Gizem: Yükseliş ve yepyeni içerikler oyuncuları bekliyor.

PUBG MOBILE yeni yayınlanan 2.1 güncellemesi kapsamında tüm dünyada sansasyon yaratan K-pop grubu BLACKPINK'i, benzeri olmayan bir hayran deneyimi ve PUBG MOBILE'ın ilk oyun içi konseri olan "The Virtual" ile sanal dünyaya taşıyacak! BLACKPINK, dünyada bir ilk olan bu performanslarının yanı sıra, ay sonunda PUBG MOBILE'a özel bir parça ve müzik videosuna da imza atacak. 2.1 güncellemesi ayrıca yeni bir temalı oyun modu olan Antik Gizem: Yükseliş ile birlikte Döngü 3 Sezon 7 ve Royale Pass Ay 13 ile yepyeni içerikleri ve çok daha fazlasını oyuna ekleyecek.

PUBG Mobile 2.1 güncelleme detayları

Bu ay, dünyaca ünlü K-Pop grubu BLACKPINK, heyecanla beklenen büyük dönüşünü PUBG MOBILE ile yapıyor. Geçmişte oyunla işbirliği bulunan BLACKPINK, şimdi ise PUBG MOBILE'da oyun içi konser performansı göstererek işleri bir sonraki seviyeye taşıyor. BLACKPINK ve PUBG MOBILE hayranları bu sanal etkinlik kapsamında bir araya gelerek dünyada bir ilke imza atacak.

PUBG Mobile 2.1 güncellemesine dair detaylar açıklandı

Bu heyecan verici oyun içi konser etkinliği ile müzik ve oyun severler BLACKPINK'in  klasik hitlerinden oluşan performansını izlemek için iki harika fırsata sahip olacak. Etkinlik, Kuzey ve Güney Amerika'da 22 - 23 Temmuz ve 29 - 30 Temmuz tarihlerinde, dünyanın geri kalanında ise 23 - 24 ve 30 - 31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Grubun hayranları gerçek BLACKPINK deneyimini sadece konsere gelerek değil, grubun performansları sırasında giyeceği özel yapım performans kostümlerini alarak da yaşayacak. Kostümler 23 Temmuz'dan 31 Ağustos'a kadar oyunculara açık olacak ve Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa tarafından giyilen göz alıcı kıyafetler, oyuncuların savaş alanında ışıldamasını sağlayacak.

Yeni temalı oyun modu Antik Gizem: Yükseliş artık oynanabilir olduğundan, parlak ışıkların yerini kısa süre sonra tozlu kum fırtınaları alacak. Erangel, Miramar veya Livik'te Dereceli modda Temalı Haritalara girin ve her maçın başında rastgele patlayan öfkeli Kum Fırtınası Bölgesi'ni deneyimleyin. Bununla birlikte, cesur oyuncular, mağlup edildikten sonra savaş alanına dönmek için her maçta sadece bir kez kullanılabilecek Böcek Tılsımları ile ödüllendirilecek.

Oyuncular ayrıca Hareketli Kum Yolu’ndan geçerek İmparator Tapınağı’na girebilir, Kum Devi’ni hareket ettirebilir ve Firavun'un Ganimeti’ni ortaya çıkarmak için Antik Gizem'e atlayabilirler. Oyuncular bölgeyi yağmalayarak veya eski bir düşmanla savaşarak İlkel Suyu ödülünü kazanabilir ve bu sayede sağlık ve enerjilerini toparlayabilir.

Savaş alanında çeşitli Böcek Harabeleri ve Çakal Harabeleri de bulunabilir. Bulmacaları çözmek veya mumyalanmış koruyucuyu yenmek, oyunculara birbirinden değerli ödüller de kazandıracak. İnanılmaz indirimlerle malzemeler satan Çöl Tüccarları da haritadaki rastgele konumlardan bulunabilir. Son olarak, haritada malzemelerle dolu Akrep Sandıkları da dikkat edilmesi gerekiyor.

PUBG Mobile 2.1 güncellemesine dair detaylar açıklandı

PUBG MOBILE'ın 2.1 güncellemesi aynı zamanda yeni bir Efsanevi öğeler seti, yeni bir Sezon Bonus Puan Kartı, Derece Koruma Kartı ile Döngü 3 Sezon 7'yi getiriyor ve oyuncuların maçlardan ekstra puan kazanmalarına ve mevcut sezon puanlarını korumalarına olanak tanıyor. Antik Gizem: Yükseliş'in keyfini çıkaran oyuncular, özel başlıkların kilidini açmak için temalı hikaye görevlerini de tamamlayabilir.

19 Temmuz'da başlayan Royale Pass 13. Ay: Exo-Genesis kapsamında, Mini14 ve M762 için yeni setler de dahil olmak üzere ödüllerle oyunculara yeni içerikler de sunuldu. Bu Royale Pass Ayı’nda oyuncular ayrıca yüzde 90 indirimli bir Wingman Finish ve Moments kartları alabilir, görevleri tamamlayarak RP Rank 50'ye ulaştıklarında indirimli fiyatla RP puanları satın alabilir ve ücretsiz 60 UC Kuponu kazanabilirler.

Yeni güncelleme ile PUBG MOBILE'da görsel iyileştirmeler, kullanıcı arayüzü yükseltmeleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi başka iyileştirme de yapıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Mobile 2.1 güncellemesine dair detaylar açıklandı
İlginizi Çekebilir