PUBG TamGame Ligi finali için 20 kişilik bilet veriyoruz

Ersin Kılıç 20.06.2018 - 10:07
1.takım Berlin'de 2 milyon dolar ödüllü turnuvada yarışacak

Playerunknown's Battlegrounds ya da kısaltılmış adı ile PUBG için ülkemizde bir süredir devam eden TamGame Ligi'nin final tarihi geldi çattı. Bu cumartesi Wolkswagen Arena'da finaller yapılacak ve 1. olan takım Berlin'de 2 milyon dolar ödüllü turnuvaya katılma şansını elde edecek. Biz de Türkiye finali için takipçilerimize 10 tane çift kişilik bilet hediye ediyoruz. Tek yapmanız gereken ise buradan ulaşabileceğiniz görseli beğenip paylaşmak. Finaller ile ilgili yapılan resmi açıklama ise şu şekilde;

PUBG TamGame Ligi finali için 20 kişilik bilet veriyoruz

Tüm dünyada 40 Milyondan fazla oyuncusu olan PUBG oyunu, anlık 3.3 Milyon oyuncu rekorunu da elinde bulunduruyor. Dünyada ve Türkiye’de fenomen olan hayatta kalma oyunu Playerunknown's Battlegrounds, Türkiye’deki PUBG ve eSpor severler ile bir araya getiyor.

Tam Game ve PUBG Corp işbirliği ile Türkiye, Azerbaycan ve Arap Ülkelerini kapsayan ilk onaylı Playerunknown's Battlegrounds Ligi Mart ayından bu yana 1920 oyuncu mücadele verdi. Yapılan maçlar ve yarı finalin ardından büyük finale katılmaya hak kazanan 20 takım, şampiyonluk için mücadele edecek. 15 – 35 yaş arası oyuncuların yer aldığı ligin büyük finalinde toplam 60 bin dolarlık nakit ödülün dağıtılacak. Finalde şampiyon olan takım, 16 bin dolar nakit ve ana sponsordan ekipman ödüllerinin yanı sıra, Berlin’de 25-29 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan 2 Milyon dolar ödüllü ‘PUBG Global Invitational’ turnuvasına katılmaya hak kazanacak. Ayrıca büyük finalde dereceye giren 2. takım 8 bin dolar, 3. takım 4 bin dolar para ödülünün sahibi olacak.

Büyük final boyunca oyunseverler ve katılımcılar, oyunun sevilen karekterleri ve oyunda kullanılan araçlarla fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.

Büyük finale katılacak takımlar ise şöyle: Beşiktaş eSports, Team Turquality, Sangal eSports, YoungStars, Plan-B Gaming, The Order, Griffins, HWA Gaming, BE RIGHT BACK, Moria's Sons, Oyun Hizmetleri, Mod-Z eSports, Gaz Gezenler, Ice Esports Club, Dark Passage, Invictum eSports, Team Ready, Kızıl Elma, Roar Of Lions.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 20:12
Team Turquality tamamen yalan bir uydurmaca, turnuva oncesi milky game area nın takımını ayartarak cesitli maddi vaadlerde bulunurak kelle avcılıgı yapmıstır, ve su an takım sahibi telefonları acmamaktadır, olası bir derecede kendisini sahnede ifsaa edicekler haberi olsun!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG TamGame Ligi finali için 20 kişilik bilet veriyoruz
İlginizi Çekebilir