PUBG ve Face IT, daha iyi bir kitle için bir araya geldi

Furkan Güler 18.08.2018 - 01:49
Hilesiz sunuculara merhaba.

Uzun zamandır Counter Strike Global Offensive gibi popüler oyunlara verdiği destekle kendinden söz ettiren Face IT, bu kez PUBG için sunucu açacak. Aylık abonelik sistemiyle çalışan ve hilenin olmadığı Face IT sunucularında oyuncuların ortaya koyduğu maçlar daha temiz oluyor. Tüm oyunlarında 10 milyon oyuncu sayısına ulaşan Face IT, muhtemelen PUBG ile birlikte oyuncu sayısını daha da yükseltecektir.

Artık PUBG'de hile olmayacak

Ülkemize özel sunucular da açan Face IT, ayrıca daha iyi oynayan oyuncuları da etrafında topluyor. Profesyonel olarak rekabetçi oyunları oynayan sporcular, bu gibi ücretli platformlarda antrenman yapıyorlar. Hilenin oldukça fazla olduğu PUBG'de eğer hilesiz ve seviyeli oyuncuların yer aldığı bir platform arıyorsanız, Face IT'i tercih edebilirsiniz. 

Fortnite karşısında hile yüzünden oyuncu kaybeden PUBG, bu sayede kaybettiği oyuncuları geri kazanabilir. Dünya genelinde fenomen haline gelen Fortnite'ın gücü, video oyun dünyasının sınırlarını aştı. Özellikle Amerika ve Avrupa bölgesinde daha fazla oynanan Fortnite, her kesimin favori oyunu haline geldi. Bakalım ilerleyen günlerde bu değişecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 22:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2018 12:26
İşe bak sen. Ürünü sat. Ondan sonra hileyi önleyemiyorum, hilesi platform istiyorsanız bir de şunu satın al öyle dene. Ondan sonra birde reklam yap bütün sorunları çözecez. Nasıl sapkın bir düşünce ve çelişkidir bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2018 02:20
Hileye engellemesi gereken oyunun yapımcısıyken birde hile olmasın diye gidip artı bir para mı vericez artık her online oyuna!
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG ve Face IT, daha iyi bir kitle için güçlerini birleştirdi
İlginizi Çekebilir