PUBG'nin Mobil sürümü batı ülkelerinde yayınlanmaya başladı

Ersin Kılıç 16.03.2018 - 11:29
Peki Türkiye'ye geldi mi?

PUBG Mobil en az normal versiyonu kadar konuşulacağa benziyor. Hali hazırda PC ve Xbox One için çıkmış olan PUBG'nin mobil sürümü ilk olarak Çin'de yayınlanmış ve büyük bir oyuncu kitlesine de sahip olmuştu. işte PUBG Mobil'in batı versiyonu da yavaş yavaş yayınlanmaya başladı.

PUBG Mobil, Türkiye'ye geldi mi?

Oyunun mobil versiyonu an itibari ile Kanada için açılmış durumda. beta olarak açılan bu versiyonun APK dosyaları da doğal olarak internette yayınlanmaya başladı. Yani dilerseniz bu dosyalar sayesinde PUBG Mobil'i akıllı telefonlarınızda oynayabilirsiniz.

Tıpkı PC ve Xbox One versiyonunda olduğu gibi 100 kişilik bir oynanış sunan PUBG Mobil'in bu sürümü de Unreal Engine 4 ile geliştirildi. gereksinim olarak Android 5.5 ve üzeri isteyen PUB Mobil'i oynayabilmek için ayrıca telefonunuzda 2GB ve üzeri olması da gerekiyor. 

Oyunun diğer ülkeler için Google Play Store üzerinen ne zaman yayınlanacağı ise belli değil. tabi ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı ama oyuncu sayısını göz önüne alırsak muhtemelen diğer ülkeler ile birlikte Türkiye Google Play Store için de yayınlanacaktır diye düşünüyorum. Son olarak oyunun mobil sürümünün nasıl gözüktüğünü merak ediyorsanız bilgisayarda oynadığımız PUB Mobil videosuna göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 17:53
:D storedaki resimler bilgisayardan alınmış gibi benim bilgisayarda o kadar güzel görünmüyor oyun üstüne mobil ui yapıştırmışlar zaten sizin videonuzda da öyle görünmüyor şaka gibi firma fortnite tarafından mobilde geçilmesini ailecek bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 17:22
Kanada nın hangi eyaletine geldi
Fortnite da davet istemiyor kanadada
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin Mobil sürümü batı ülkelerinde yayınlanmaya başladı
İlginizi Çekebilir