PUBG'nin mobil sürümüne ait ilk video gün yüzüne çıkmış durumda.

Furkan Güler 1.12.2017 - 14:07
Oyun için yeni bir sinematik yayınlandı.

Playerunknown's Battlegrounds ile birlikte Battle Royale oyunlarında patlama yaşayan PC platformundan sonra mobil platformlar da aynı etkiye maruz kalacak. Hali hazırda PC ve konsol platformlarını katlayarak geride bırakan mobil platform için Playerunknown's Battlegrounds'un mobil versiyonu geride bıraktığımız günlerde duyurulmuştu. Oyunun Çin'de dağıtım hakkını satın alan Tencent, oyunun mobil sürümünün sıkıntısız bir şekilde geliştirilme sürecinde olduğunu daha önceden açıklamıştı. Ancak ilk söylentiler oyunun mobil sürümünün BlueHole firması tarafından geliştirildiği yönündeydi. Yayınlanan bu video ile birlikte bu söylentilerin artık pek fazla gerçekliği kalmadı.

PUBG'nin mobil sürümüne ait ilk video geldi

Timi isimli bir stüdyonun geliştirdiği oyunun mobil sürümü, eğer videoda olduğu gibi olursa oldukça farklı bir yapım ile karşılaşacağız. Michael Bay filmlerini andıran videoda savaş gemisi gibi PUBG'nin mantığına aykırı araçlar gün yüzüne çıkıyor.

PUBG Nedir?

PUBG, son hayatta kalanın kazandığı bir Battle Royale oyunudur. 100 oyuncunun eşit şartlarla başladığı oyunda, harita içerisinde bulduğunuz ekipmanlar ile diğer oyuncuları oyun dışı bırakarak hayatta kalan tek oyuncu olmaya çalışıyorsunuz. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunda 8 kilometre karelik bir harita bulunmakta.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 00:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2017 06:36
oyundan soğudum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2017 21:30
pc de böyle değil ya aghahhahahaha :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin mobil sürümüne ait ilk video geldi
İlginizi Çekebilir