PUBG'nin mobil sürümünü oynadık! Oyunda bot var mı yok mu?

Ersin Kılıç 23.03.2018 - 16:16
PUBG'nin mobil sürümü nasıl olmuş?

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan PUBG'nin mobil sürümü nihayet çıktı. Öncelikle Çin'de çıkan ve kısa bir süre sonra batı pazarına da giren PUBG Mobile, an itibari ile ülkemizde de bedava olarak yayınlandı. Biz de bu videomuzda bot iddiaları ile savaşan oyunun bu mobil sürümünü denedik. 

Pubg mobile nasıl bir oyun?

Yayınlanması ile birlikte tüm ülkelerde en çok indirilen oyunlardan biri olan PUBG'nin mobil sürümü aslında genel olarak bilgisayar sürümü ile aynı özelliklere sahip. 100 kişinin devasa bir haritaya indiği oyunda, giderek küçülen haritada hayatta kalmaya çalışıyor ve etrafı araştırarak daha iyi mühimmatlar bulmaya çalışıyorsunuz.

Oyunun mobil sürümünün en farklı olduğu noktalardan birisi de arayüz sistemi. Bot karmaşası ile boğuşan bu mobil sürümde PC versiyonuna göre çok daha başarılı bir arayüz olduğunu söyleyebiliriz. öyle ki uçağın gideceği yönden tutun da aldığınız silahlar ve eşyalar üzerindeki hakimiyetiniz de PC versiyonuna göre daha kolay bir hale getirilmiş. Umarız burada yapılan bazı değişiklikler en kısa sürede PC versiyonuna da eklenir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 2.04.2018 13:27
var işte , sen ... bot gibi oynuyosun kankam .
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin mobil sürümünü oynadık! Oyunda bot var mı yok mu?
İlginizi Çekebilir