PUBG'nin yeni haritası Sanhok, yeniden test sunucusundan geçecek

Hürkan Çalışkan 30.05.2018 - 14:18
Sanhok haritasında son kontroller yapılıyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun yeni tropik haritası Sanhok tamamlanmadan önce bir kez daha Deneysel Test Sunucusuna dönüyor.

Sanhok haritasının testi bu hafta sonu gerçekleşiyor

Daha önce orijinal olarak Codename: Savage olarak bilinen ve şimdi Sanhok olarak isimlendirilen harita bir kez daha bu hafta sonu test sunucusundan geçecek ve yine daha önce olduğu gibi PC üzerinde PUBG’ye sahip olan tüm oyuncular için kullanıma açık olacak.

Geliştirici PUBG Corp, Steam platformundaki bir gönderide yeni test programından bahsetti ve gelecek betanın, muhtemelen Sanhok haritasının tamamlanmadan önceki son aşaması olacağını belirtti. Ayrıca her şeyin plana uygun gitmesi halinde Sanhok’un Haziran ayının sonuna doğru sunucularda yerini alacağını da ifade etti.

31 Mayıs itibariyle başlayacak olan test aşaması, 4 Haziran tarihine kadar sürecek. Daha önce gerçekleşen Sanhok testi gibi, Steam’da PUBG sahibi olan herkes programa katılabilecek. Sanhok haritası üzerinde ilk testten bu zamana kadar bazı önemli değişiklikler yapıldı. Son zamanlardaki hali dört yeni alandan oluşurken, harita için çeşitli iyileştirmeler de yapıldı. 

Son olarak PUBG Corp. haritayı tamamladıktan yaklaşık bir ay sonra, Sanhok için bazı özel araçlar ve bir silahı tanıtmayı planlıyor. Gelen bilgiler arasında Tukshai adında üç tekerlekli bir aracın olacağı da belirtiliyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trial
Trial 31.05.2018 14:26
Az aklinizi calistirin oyun cikali yil oldu fps icin birsey yapilmamis. Herkes agliyor hala. Adamlar optimizasyonla ugrasmiyolar cunku yeterince oyuncu kaybettiler ve kalan oyuncuyu korumak isteyeceklerdir. Haliyle yeni icerik bazinda haritadir skindir getirirler anca. Zaten balon oldugu belliydi ama herkes internette gordugu seye sazan gibi atliyor. Ozetle aglamayin isterseniz boykot edin baska oyuna gecin. Boyle firmalara az bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 17:11
Yazıklar olsun milyon dolarlar kaldır oyun satışından sonra sen gel aylardır 3.cü harita çıkacak diye test et sonra gel sanki sıfırdan harita yapmaya başlamış gibi 1 ay sonra çıkacak de. Yalan dolan bu firma insanların cebini sömürüyor. Sen git önce hileyi bugları çöz.Aldığın paranın hakkını ver.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 18:54
Ondan sonra vay efendim harita buglu vay oyunda optimizasyon sıkıntısı var, adamlar ne güzel çatır çatır deneyerek getiriyor!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin yeni haritası Sanhok, test sunucularına geri dönüyor
İlginizi Çekebilir