Quantum Error çıkış tarihi açıklandı

Taylan Bal 18.08.2023 - 12:59
Beklenen kozmik korku FPS oyunu Quantum Error çıkış tarihi, birçok yeni bilgi ile birlikte yeni fragmanda ortaya çıktı.

Korku severler, yaklaşan bilim kurgu korku oyunu Quantum Error çıkış tarihi bilgisine kavuştu. Yayın tarihi, son fragmanında oynanış ve hikaye detayları ile birlikte duyuruldu. 

Quantum Error çıkış tarihi fragmanla birlikte ortaya çıktı

Bağımsız geliştirici TeamKill Media, Quantum Error'u ilk olarak 2020 Mart ayında duyurdu. Oyunun hangi platformlar için uygun olacağına dair yapılan birkaç duyurunun ardından stüdyo nihayet Quantum Error çıkış tarihini onayladı.

Quantum Error çıkış tarihi fragmanla birlikte ortaya çıktı

PlayStation tarafından yeni bir hikaye fragmanında doğrulanan üzere Quantum Error, bu yılın 3 Kasım'ında PS5 için piyasaya sürülecek. PS5 yayın tarihiyle birlikte, hayranlar aynı zamanda oyunun sinematik sahnelerine ve birinci şahıs oynanışına güncel bir bakış da elde ettiler.

Quantum Error fragmanı çok beğenildi

Fragman, ana kahraman İtfaiye Kaptanı Jacob Thomas'ı, humanoid ve canavar düşmanlarla mücadele ederken yangınları söndürmeye çalışırken gösteriyor. Fragmanda gösterilen silahlar ve araçlar arasında çeşitli tüfekler, bir su hortumu, bir çekiç ve hatta bir balta bulunuyor. Fragmanda ayrıca benzersiz bir diriltme mekaniği de kısa bir klip ile gösterildi.

Farklı kozmik ortamlar ve gözle görülür kuantum alanları, keşfi destekleyen oynanışı tamamlayan geniş kapsamlı bir hikaye sunuyor gibi görünüyor. Hikayenin kendisi içinse, hayranlar fragman boyunca kriptik bir hikaye anlatım sesini duyarak ana misyonlarını ve hedeflerini anlamak için birkaç ipucu elde ediyor.

Daha önce geliştiriciler, oyunu özel PS5 ile birlikte PS4'e de çıkarmayı planlamışlardı, ancak PS4 sürümü bu yılın başlarında iptal edildi. Geliştiriciler ayrıca, PlayStation ve Xbox konsolları arasındaki SSD farkları nedeniyle oyunu Xbox için optimize etmekte zorlandıklarını Haziran ayında duyurmuşlardı. Şu an itibariyle, oyunun PC veya Xbox Series sürümleri için hala resmi bir yayın tarihi bulunmuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2023 15:28
Cifcifli silah olmamis kalsin oynayanlara başarilar .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quantum Error çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir