RAD için eğlenceli bir çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 16.08.2019 - 17:23
Double Fine'ın yeni oyunu

Geçtiğimiz aylarda kapalı beta aşaması yapılan ve bizim de bu betadan video çektiğimiz RAD isimli oyunun çıkış tarihine çok kısa bir süre kaldı. 20 Ağustos'ta tam sürüme geçecek olan oyunun çıkış videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

RAD için eğlenceli bir çıkış videosu yayınlandı

RAD, oyun dünyasının belki de en farklı ve kendine özgü firmalarından biri olan Double Fine imzasını taşıyor. Kıyamet sonrası bir dünyaya gittiğimiz oyun son dönemin popüler tarzlarından biri olan Roguelike olarak karşımıza çıkıyor. Farklı farklı bölümleri bitirmeye çalıştığımız Rad'in merkezine ise mutasyonlar konumlandırılmış. Yani karakteriniz ne kadar çok mutasyon geçirirse o kadar farklı özelliklere kavuşuyorsunuz. örneğin kafanız yanan bir kurukafaya dönüşüyor ve onu sürekli bir bomba gibi atabiliyorsunuz. Ya da kanatlarınız çıkıyor, bir yılana dönüşüyorsunuz. Bunun gibi onlarca mutasyon oyunda yer almakta.

Çıkış videosuna baktığımızda ise oyunun bu temasına da uygun olarak David Earl tarafından seslendirilen Remade Again isimli bir parça kullanılmış. PC, PS4, Xbox One ve Switch için geliştirilen oyunun çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2019 19:26
beklediğim bir oyundu çıksada alsam
Kalan Karakter: 300 Gönder
RAD için eğlenceli bir çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir