Rage'in inceleme yazısını yazmak ister misiniz?

Mahmut Saral 8.10.2011 - 13:39
Rage'i incelemek isteyenler sıraya girsin
Selamlar arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi Rage, 4 Ekim itibarıyla Kuzey Amerika, 7 Ekim itibarıyla da Avrupa'da satışa sunuldu. Oyunun çok yüksek inceleme notları olduğu gibi, çok düşük inceleme notları da var. Tabii ki çok beğenen olduğu gibi, beğenmeyenler de var.

Son günlerde özellikle "Geç gelen kaplama" sorunu, yerli ve yabancı, resmi forumlarda dahi herkesin dilinde.Yetkililer, güncelleme yapacaklarından söz ediyor, ancak henüz net tarih bilinmiyor. An itibarıyla PC kullanıcıları için işlerin pek iyi gittiği söylenemez.

Merlin'in Kazanı olarak birçok oyunu sitemizde incelediğimiz gibi Rage'i de detaylı bir şekilde oynadıktan sonra inceleyeceğiz. Ancak bu kez dedik ki, takipçilerimiz de Rage'i incelesin, biz de sitemizde inceleme yazılarını, puanlarıyla birlikte yayımlayalım.

Rage'in inceleme yazısını yazmak ister misiniz?
Aslında bu yeni bir durum değil, "Sizden gelenler" bölümünde zaten yolladığınız yazıları yayımlıyoruz. İşin içinde bu defa 4 yıldır beklenen, id Software'ın Quake'den bu yana yaptığı ilk yeni oyun Rage olunca ve yapılan yorumlar olumlu olduğu kadar olumsuz da olunca, sizlerin de düşüncelerini daha fazla ön plana çıkaralım istedik. Bakarsınız bu uygulamayı Battlefield, Call of Duty ve diğer birçok oyun için de yaparız.

Tabii burada PC platformunu ön plana çıkarır gibi oldum, ama konsol sahibi oyuncular da oyun hakkında deneyimlerini bizlerle paylaşabilir.

Ne yapmalısınız?

Rage'i oynadıktan sonra, MS Word'de 5 bin karakter sınırını geçmeyecek şekilde inceleme yazısını hazırlayın, 100 üzerinden bir puan belirleyin ve bize mahmut@merlininkazani.com adresinden yollayın. Adınızı ve soyadınızı da yazmayı unutmayın!

Göndereceğiniz incelemeler içinden seçeceğimiz yazıları, sizin isminiz ve puanlarınızla birlikte sitemizde yayımlayacağız. Son gün salı (duruma göre uzatılabilir)!

Yazılarınızı bekliyoruz!

Yorumlar 55
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2024 08:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage'in inceleme yazısını yazmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir