Rage'in multiplayer detayları

Mahmut Saral 30.05.2011 - 12:43
id Software, kendi başlattığı geleneği es geçti
id Software'ın açık dünya FPS oyunu Rage, 13 Eylül tarihinde konsollar ve PC için oyunculara sunulacak. id Tech 5'in kullanıldığı ilk yapım olan Rage, alışılmışın dışında (en azından id Software için) bir oynanış mekaniğine sahip.Yapımda bildiğiniz gibi RPG ve yarış öğeleri bulunuyor.

Şimdiye dek hep oyunun tek kişilik senaryo modu hakkında bilgiler veren id yetkilileri, nihayet az da olsa çoklu oyuncu detaylarından bahsetti. Aslında oyundaki çoklu oyuncu modlarından birinin co-op olduğu biliniyordu. Oyuncular, eğer hikâye bilgilerini sadece senaryo moduyla sınırlandırmak istemiyorsa, co-op modunu mutlaka denemli, zira senaryo ile alakalı pek çok detaya bu sayede ulaşılabilecek. Eğlenceli araç yarışları ve tabii ki ödül oyunları da bu moda dahil. Diğer mod ise, Rage Combat Really. Bu oyun modu ise, sadece araç yarışları üzerine kurulu olup, kazanan oyuncuları fazlasıyla memnun edecek. Aynı anda 5 oyuncu, kendi araçlarıyla silahlı mücadeleye katılabilecek ve ölen oyuncuların üzerlerinden düşen ganimetleri ele geçirebilecek.

Rage'in multiplayer detayları


Bu iki modun ardından bazılarınız "Eee peki ya Deatmatch?" diyebilir. id Software'ın, daha doğrusu John Romero ve John Carmack ikilisinin Doom ile oyun dünyasına armağan ettiği bu çılgın mod, ne yazık ki Rage'de yer almayacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage'in multiplayer detayları
İlginizi Çekebilir