RaiderZ'nin açık betasına davet

Merlinin Kazanı 25.10.2012 - 00:50
Yeni bir maceraya adım atın
Gameforge en yeni MMO’su RaiderZ‘in açık betasını gururla sunar. Artık tüm Avrupa’dan oyuncular bir hesap oluşturup www.raiderz-europe.com sayfasından istemciyi indirerek oyuna katılabilir.

Sabırsızlıkla RaiderZ oynamanın bir fırsatını kollayan tüm HunterZ’lar için bugün muhteşem bir gün. Büyük av zamanı geldi! Ayrıca bu test süresince oluşturulan karakterler birkaç hafta önce de duyurulduğu üzere silinmeyecek.

Maceracılar artık kapalı betadan da ileriye gidebilir, çünkü seviye üst sınırı 35’e yükseldi ve oyunda üç yeni bölge açıldı: Rits, Riode ve Büyük Suskunluk Duvarı HunterZ gruplarına kazanmak için yeni ganimetler sunuyor. Yeni bölgeler demek yeni efsanevi canavarlar demek! Bu tehlikeli yaratıklar yüzyıllardır pusuda bekledi, şimdi tek amaçları acemi maceracılarla açlık gidermek.

RaiderZ'nin açık betasına davet
CoinZ Dükkanı’nda ilk eşyalar da görücüye çıktı. Oyuncular istedikleri değerli dirilme taşlarını, yetenek sıfırlama için yardımcı nesneleri ve beğendikleri orjinal kostümleri alabilir. Gameforge CoinZ Dükkanı’nın oyun dengesini olumsuz şekilde etkilemeyeceğinden emin ve bunun böyle devam etmesi için de her zaman gerekli önlemleri alacak.

- Basın Bülteni


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
RaiderZ'nin açık betasına davet
İlginizi Çekebilir